Bizonyára mindenki megpróbált már online árajánlat űrlappal ajánlatot kérni bizonyos termékekről. A műanyag ablak, vagy alumínium ablak-ajtó online árajánlat kérésnél viszont egy picit fel kell készülni a vásárlónak is mielőtt belekezd. Szeretnénk mi is megtisztelni azzal a vásárlókat, hogy korrekt átlátható árajánlatot adjunk. Ezért az árajánlatkérésnél pár fontos dolgot meg kell adnod amivel, segítheted a munkánkat. A weboldalunkon a tudástár alatt hasznos szakmai információkkal szolgálunk. Mindössze párperc alatt megfelelő információszerzésre tehetsz szert ahhoz, hogy átfogó, pontos árat kapj a nyílászárókról és a hozzátartozó kiegészítő alkatrészekről. Ugye szeretnéd, ha a nyílászáród és a hozzátartozó árnyékolás is megfelelően lenne beárazva? Valamint a munkadíjak költségét is szeretnéd előre tudni? Forduljon hozzánk bizalommal online árajánlatkéréssel kapcsolatban.

Hasznos tanácsok nyílászáró online árajánlat kérésnél.

Ahogy a bevezetőben említettem a vásárlónak el kell sajátítani pár értékes információt az árajánlatkéréshez, ezért az oldalunkon külön létre hoztunk egy tudástár rovatot. A telefonon történt árajánlatkérés nem célszerű, komoly cégek nem is szolgáltatnak telefonhívásra árakat.Sok vásárló azzal sincs megelégedve, hogy a weboldalon miért nincsenek árak feltüntetve.A válasz nagyon egyszerű. Pontosan, azért mert bár sokan azt gondolják, hogy ha az ablak árát tudja, akkor a vásárló saját magának ki tudja kalkulálni a költségeket. Sajnos ez nem így van. Egy komplett nyílászáró rendszernél a gyártónak minden információra szüksége van, hogy pontos költséget tudjon kalkulálni. Mik azok az információk? Az első lépés hogy tudnunk kell az épület hőtecnikai előírásait, valamint a szerkezetek teljes méretét. Nem az ablakok méretét, hanem a nyílás méretét, valamint a műanyag ablak profiloknál, a színeknél is vannak árkülönbségek. A következő lépésnél tudnunk kell azt, hogy milyen nyitású ablakot szeretnél. Nagyon nagy ár különbség van például a nyíló és a toló szerkezetek között. A gyártási specifikációk előírják azt is, hogy milyen szerkezetet mekkora méretben lehet legyártani ahhoz, hogy az hosszú évekig,működjenek. A Daidalos Kft a műanyag ablak online árajánlat készítésénél minden esetben az erre a célra kifejlesztett winflexum szoftverrel készíti el az ajánlatot.

Mik azok a fontos adatok amiket meg kell adnunk az online árajánlat kérésnél?

Új építésű ingatlanoknál az építész általában készít nyílászáró konszignációt, itt viszonylag egyszerű a feladat mivel az tartalmaz minden fontos információt. Fontos tudni, hogy nem elég az alaprajz mivel azon nem egyértelműen látszik minden az ablak-ajtó elrendezésekről, a sorolt szerkezetekről. Ha csak egy bejelentési tervet rendelsz meg, akkor is érdemes kiegészítés képen a konszignációkat megrendelni minden szakma számára. Hiszen neked is az a fontos hogy ne érjen meglepetés az építési költségek kalkulálásánál. Amennyiben egy régebbi épületről van szó és te adod meg a méreteket, tudnod kell, hogy egy előzetes online árajánlatkéréshez milyen információkkal kell szolgálnod. Ehhez a már említett tudástár rovatunk segítséget nyújt, de ami nagyon fontos azok a következők. Először ki kell választani az árajánlat kérő űrlapon a terméket, az ablak profilt, ha nem tudod, hogy mire van, szükséged abban szívesen segítünk, ha ellátogatsz a bemutatótermünkbe. A megfelelő ár érték arányú műanyag ablak profil kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Ha nem tudsz ellátogatni, akkor az épület jellegét megadva szívesen segítünk. A nyílászáró méret megadásánál először mindig a szélességi méretet írd előre utána a magasságot. A műanyag ablak profiloknál az alapszín a fehér, ha más szint szeretnél az mindig feláras. A színes műanyag ablakokról szóló cikkünkben erről is bővebben olvashatsz. >>>

Ablak-ajtó online árajánlat elküldése.

Amikor a termék típusa kiválasztásra került, a méretek megadása után megjegyzésbe oda kell, írni milyen kiegészítőket szeretnél az adott ablak vagy bejárati ajtó szerkezethez. Például redőny, ablakpárkány, rovarháló, a bejárati ajtó kiválasztása, vagy az ajtó esetleg kilincs helyett toló pajzzsal legyen szerelve. Ha ezeket sikeresen leírta a vásárló, akkor az ajánlatok begyűjtése után könnyen összehasonlíthatóak a cégek által megadott árak. Az ajánlatok összehasonlításánál ne csak a végösszeget nézd, mert sok esetben az ajánlatok nem ugyan azokat a tételeket tartalmazzák. Sajnos vannak olyan cégek, akik megtévesztés képen direkt olcsóbb ajánlatot küldenek, hogy a munkát elnyerjék, persze nem is tartalmaz mindent, ami szükséges az adott munka profi elvégzéséhez. Amit tudnod kell, egyetlen kereskedő sem rendelkezik akkora árréssel hogy 50-60%-os kedvezményt tudjon adni! A műanyag nyílászáró szerkezeteknél a szoftver mindig belső nézetben rajzos formában küldi el az ajánlatot. Alumínium ablak árajánlatoknál a gyártói szoftverek mindig külső nézetben tüntetik fel a szerkezeteket. Fontos, hogy amikor ajánlatot kérünk egy cégtől, akkor az elérhetőségünket is minden esetben adjuk meg. Erre azért van szükség mivel az idő pénz, és mivel ez egy ingyenes online árajánlat lehet, hogy pontosítás miatt fel kell hívni az ügyfelet. Egy komplett épület árajánlatának elkészítése nagyon pontos, munkát igényel.

Az online árajánlat értelmezéséről egy következő cikkben részletes információval szolgálunk. Amennyiben nyílászáróra van szükséged, és szeretnél árajánlatot kérni azt az alábbi linken a kép alatt megteheted. Reméljük hasznosnak találtad az információkat, és hozzá segítettük ahhoz, hogy megfelelő ajánlatot kapj.


2020.11.14. | Blog

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!