A TREND sorozat húzórugós garázsajtói esetében a standard csomag magába foglalja a 4 centiméteres vastagságú panelt, a horganyzott acél vasalatot, a biztonsági rendszereket és a hosszú élettartamú rugókat. Mindezek minden európai szintű előírásnak eleget tesznek, és a hűvösebb tájakon élők számára is ideális megoldást kínálnak. Az erős ajtó rugók közel 25,000 biztonságos nyitás-zárást biztosítanak, ráadásul mindez elérhető áron.

Jellemzők

 • Az szendvicspanel vastagsága: 4 cm
 • Hőáteresztés tényezője: 1.08 W/(m2К), mely megközelítőleg az 55 cm vastag téglafal hőátbocsátási tényezőjével egyezik meg.
 • A horganyzott acél képezi a görgőtartó konzol és zsanérok alapanyagát.
 • Torziós- vagy húzó rugók segítségével történik az ajtólap egyenletes mozgatása.
 • Maximálisan rendelhető garázsajtó méret: 600 cm x 300 cm

Minták

Baloldalon különböző színű minták , jobb oldalon Alutech TREND garázskapu barna színben

Alutech TREND garázskapu

10 standard RAL színben, 3 féle fa mintázat

M-bordás

Baloldalon M–Bordás Alutech TREND garázskapu, jobb oldalon minták

3 standard RAL -közeli szín 3 fautánzatú szín

L-bordás

Baloldalon L–Bordás Alutech TREND garázskapu, jobb oldalon minták

4 standard RAL -közeli szín, 3 fautánzatú szín

Kazettás

Baloldalon Kazettás Alutech TREND garázskapu, jobb oldalon minták

2 standard RAL -közeli szín 2 fautánzatú szín

Mikrohullámos

Baloldalon Mikrohullámos Alutech TREND garázskapu, jobb oldalon minták

10 standard RAL -közeli szín

Alutech TREND garázskapu – Biztonság, Megbízhatóság, Megfizethetőség

Anyuka, és apuka áll két kisfiúval garázskapu előtt

Széles körű beépítési lehetőségek
A kiválasztott Alutech TREND garázskapu méretet egy nagyobb méretű nyílásba is pontosan beilleszthetjük, beépítő keret és takaró lemezek segítségével. A tűzi horganyzott acél alapanyagból készült komponenseket lakkbevonat védi, melynek színe elsősorban RAL 9016 fehér, de az ajtólappal megegyező színre is festhető az egyedi preferenciák alapján.

Garázskapu bal felső sarka közelről

Védelem a korrózió ellen
Ahhoz, hogy ajtónk mindig megőrizze csodás szépségét, műanyag élzárókkal van felszerelve, melynek köszönhetően csökken a nagyobb esőzések után kialakuló korrózió lehetősége.

 Garázskapu oldalról, bemutatva a rugós kontrukciót

Hosszú élettartam
A nehézsúlyú ajtókat kézzel is könnyen lehet nyitni és zárni, a rugós konstrukciónak köszönhetően, mely ellensúlyozza az ajtólapot. A rugók 25,000 nyitás-zárást biztosítanak, ami átlagosan napi 4 mozgatással nézve, nagyjából 17 évet jelent. Az ajtók szerkezeteit a sok éven át szerzett tapasztalat alapján, megfontolt tervezéssel alkottuk meg, amit a korszerű technológia segítségével, kitűnő minőségű alkatrészek felhasználásával gyártunk le. Így ajtóink megbízhatóak, biztonságosak és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Vízcseppek garázskapun

Garantált biztonság

A balesetek veszélyét is érdemes figyelembe venni, ezért a torziós rugók racsnis fékekkel vannak ellátva, hogy meglehessen akadályozni az ajtólap lecsapódását rugótörés esetében. Ez a védelmi rendszer minden ajtó alap felszerelése, így garantáljuk Önök számára a biztonságos használatot. ALUTECH/GUENTHER garázskapu az európai előírásoknak eleget tesznek EN 13241-1, EN 12604, EN 12453, EN12424, EN 12425, EN 12426.

Barna garázskapu ház oldalában

Védelem a huzat ellen
A huzatmentesség és a beltér melegének a biztosítása görgőkonzol által valósul meg, mely az ajtólapot a gumiszigeteléshez állítja. A szigetelés és az ajtólap távolságát a telepítéskor és a későbbi karbantartások alkalmával is állítani lehet.

Női kéz közelről garázskapun

Csendes működés
A gördülékeny és csendes működés érdekében az ajtók csapágyazott görgőkkel vannak ellátva. Az ALUTECH/GUENTHER ajtók garantáltan por- és nedvesség védettek a zárt golyóscsapágyaknak köszönhetően. A görgők tartóssága és a könnyebbség, mely miatt nem kell újrazsírozni, mind ezeknek a csapágyaknak köszönhető.

Nő sétál a kocsihoz garázskapu előtt

Felár nélküli lehetőségek
Az egyéni paraméterek alapján elkészült ALUTECH/GUENTHER garázsajtóink magasságát és szélességét 5 milliméterenként tudjuk emelni. Az ügyfelek 5 különféle ajtólap és széles színskála közül tudnak választani az Alutech cégcsoportnak köszönhetően, így számos elképzelésre találhatnak megoldást. 10 színből pedig alapáron lehet választani.

Szervizes férfi munkaruhában kinyitja az irodaajtót

Megbízható szervízelés
A színvonalas ajtógyártás mellett, az Az ALUTECH/GUENTHER megbízható és gyors szervízeléssel is foglalkozik, melyhez az Alutech cégcsoport regionális irodáiban gyorsan beszerezhető alkatrészei járnak.

Opciók az Alutech TREND garázskapu esetében

Garázskapun levő köralakú ablak

Ablakok
A Alutech TREND garázskapu esetében természetes fényt is belehet engedni az üvegezésnek köszönhetően, ami energiatakarékossági szemszögből is lényeges funkció. Valamint egy ablak dekoráló eleme is lehet az ajtónak.

A Classic és Standard garázsajtókba beépíthető ablakok:

 • Mikrohullámos
 • S-bordás panelek
 • M-bordás panelek
 • L-bordás panelek
 • Kazettás panelek

Zárrendszerek

Alutech TREND garázskapun kilincs és zár, kulccsal

Könnyű távvezérlés és kényelem

A maximális kényelem érdekében használhatunk motoros kapukat is, melyek távirányítóval az autóból is kinyithatóak és zárhatóak. Ez nagy könnyebbséget tud jelenteni rossz idő, hideg, eső, hó esetén.

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!