Kényelemre, biztonságra és okos megoldásokra törekszik? Döntsön a motoros árnyékolók mellett!

Gombnyomásra mozgásba lendül az összes árnyékoló eszköze, melyet eddig talán csak idő és erőfeszítés árán, csupán manuálisan működtetett. A Daidalos B&M Kft. hazai vállalkozás kínálatában kapható motorok-vezérlés prémium gyártmányok a legkiválóbb minőséget képviselik hazánkban és határainkon túl is sok helyen. Az automatizált otthon élménye már elérhető az Ön számára az árnyékolókat működtető motorok által.

Motorok-vezérlés a Daidalos Kft kínálatában:

Ismerje meg most motorok-vezérlés kínálatunkat és a felhasználási lehetőségeket. Klikkeljen valamelyik gyártóra a folytatáshoz.

Somfy motorok, smart home motorok

Redőny motorok:

Ezek alkalmazásával sokkal kényelmesebbé vált a redőnyök kiváló működtetése. A lamellák anyagától függően a feltolásgátlóval rendelkező automatizált redőnyök, különböző szinten gátolják az illetéktelen jellegű behatolást. Továbbá a megfigyelőkben, azt az érzetet kelti az úgynevezett jelenlét szimuláció, hogy Ön nem hagyta el egyáltalán az otthonát, pedig lehet éppen egy trópusi tengerparton napozik vagy esetleg egy havas hegyoldalon snowboardozik.

Zsaluzia motorok:

A motorizálás némely esetben kihagyhatatlan lépést jelent, hiszen a zsaluzia egy kültéri árnyékoló elem. Rendkívül egyszerűen szabályozható távvezérlés alapján a behatoló fény mennyisége a motorizált zsaluzia lamelláinak kisebb jellegű mozgatása által. Ha pedig egy modern automatizált otthonról beszélünk, ez igazából ma már mobiltelefon vagy egy stílusos táblagép használatával is lehetséges.

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!