Exkluzív bejárati ajtó fedett szárny kialakítással luxuslakásnál kívülről

Exkluzív kialakítású panel ajtó családunk

A mai modern családi ház trendek, elengedhetetlen része egy szép, biztonságos bejárati ajtó, ami a ház küllemét és jellegét teljes mértékben meghatározza. Mivel a bejárati ajtó a homlokzat egyik éke, ezért nem mindegy, hogy milyen látványt nyújt a látogatóknak. Az exkluzív bejárati ajtó fedett szárny kialakítással, az egyik legkiválóbb megoldás a piacon.

Ha a funkcionalitás mellett az esztétika terén is a legmagasabbak az elvárásai, akkor most megtalálta, amit keresett! A luxus megjelenésű exkluzív bejárati ajtó fedett szárny kialakítással a legmodernebb, legigényesebb házak esztétikai értékét is tovább növeli. Extrém hőszigetelő képessége és csúcsminőségű biztonsági rendszere is a bejárati ajtók élvonalába emelik őt.

Hőszigetelés

Mit ér, ha a ház falazata és a födém jó hőszigetelő képességű, ha közben a nyílászárókon keresztül távozik a hőenergia? Fedett szárny kialakítással rendelkező exkluzív bejárati ajtóink a hőszigetelés terén is a legjobbat nyújtják. Mindkét oldalon a fedett szárny kialakításnál a hőszigetelt panel vastagsága megegyezik az ajtó profil vastagságával, ezért sokkal jobb hőszigetelési értéket mutat más típusú ajtónál, így hőszigetelése eléri a Uw=0,68 w/nm K értéket.

Ez kiemelkedő értéknek számít, érdemes élni vele!

Stílus megfizethető áron

Fedett szárny kialakítással rendelkező exkluzív alumínium bejárati ajtók alapesetben 12-féle panelmintával készülnek, egyetlen hátránya az ára. Az ára majdnem a kétszerese, mint egy prémium kategóriás színes műanyag ajtó, de ha azt nézzük, hogy az alumínium ajtó ebben az extrém időjárási környezetben, ahol élünk sokkal jobb működést garantál, stílusos, luxus termékeknek számítanak a nyílászárók piacán, és további előnyük, hogy a prémium kategóriás, műanyag ablakainkkal egységes stílusban kombinálható.

Az exkluzív bejárati ajtóinkat a Ral színskála bármilyen árnyalatában legyártjuk önnek – anélkül, hogy színfelárat kellene fizetnie ezért! Természetesen lehetnek felületben egyedi kérések, például famintás, strukturált felületű kivitel, de ez már színfelárat képez.

Maximális biztonság Ha fontos önnek, hogy szeretteit és értéktárgyait is biztonságba tudja, akkor exkluzív bejárati ajtóink kompromisszummentes megoldást kínálnak önnek. Teljes biztonságot nyújtanak ugyanis a behatolás ellen, miközben kényelmes nyitástechnológiával rendelkeznek.

Ez az ajtó az extrém hőszigetelő képességével, luxus megjelenésével, biztonsági rendszerével abszolút a bejárati ajtók csúcsa!
ALUPROF alumínium bejárati ajtó katalógus
ALUPROF alumínium bejárati ajtó katalógus
Bejárati ajtó kétoldalt fedett szárny kialakítással

Ez a legexkluzívabb alumínium ajtó típus, mely a minimál megjelenés reprezentációja. Ennél az ajtónál nem lehet látni az ajtószárny két oldalát és az eredeti árért különböző külső-belső színben is megrendelhető.

Bejárati ajtó szerkezete oldalról, kétoldalt fedett szárny kialakítással
Bejárati ajtó egyoldalt fedett szárny kialakítással

Ennél a kialakításnál a belső résznél az ajtó szárny látható marad, ezzel csökkentve a panel vastagságát valamelyest a hőszigetelési értéke is csökken, a külső oldal fedett kialakítással készül.

Bejárati ajtó szerkezete oldalról egyoldalt fedett szárny kialakítással
Műszaki paraméterek – Exkluzív bejárati ajtók
Hőáteresztőképesség műszaki paraméter szimbólum

Hőáteresztőképesség-Uw=0.68 w/nm K

Beépítési mélység műszaki paraméter szimbólum

Beépítési mélység-keret 82 mm, 82 mm szárny panel 26-82 mm
Maximális méret-szélessége 1100 mm, magassága 2450 mm

Szélállóság műszaki paraméter szimbólum

Szélállóság-EN 12207 – 4. osztály

Vízállóság műszaki paraméter szimbólum

Vízállóság- EN 12208 – 7A (100 Pa)

Légellenállás műszaki paraméter szimbólum

Légellenállás- EN 12211 – C1 – C4


Exkluzív Tolópajzsok
Exkluzív bejárati ajtó szerkezete közelről fedett szárny kialakítással

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!