Lamellák:

Rendkívül erős profilú és 80 mm szélességű C lamellás zsaluzia, mely visszaperemezett éllel rendelkezik. Némely lamelláik belső ívére zsinórzat rögzítő klipszek vannak erősítve a szélállóság növelése és erősítése miatt. Ezek a felfüggesztési pontokon történnek, így nem engedik, hogy átbillenjen a lamella. Az eljárás a szokásosnál is stabilabbá teszi a teljes szerkezetet.  A fényzárás ezeken a stratégiai pontokok kissé eltér nyitott irányba, ami látható ugyan, de nem szembetűnő. A lamella színe VSR színskála alapján választható.

C lamellás zsaluzia megvezetés:

Alapvetően sínekkel történik, de sodronyos kialakítású is lehet. A sodrony speciális UV-stabil keményműanyaggal bevont acél. A felső részen a fejsínhez, az alsó részen pedig a konzolhoz kerül rögzítésre a megvezetés. A lefutó sínes és sodronyos megvezetés esetében is állítható a konzol a kivitele. A sodronyos megvezetésnél a sodrony állandó feszítettségéről egy benne rejlő vagy rejtett acélrúgó gondoskodik.

Profilok:

Acéllemezből készül a fejsín horganyzott felülete. A legalsó lamella fixen van rögzítve, a záró profi pedig l préselt alumínium. A vezető sín felülete préselt alumínium eloxált vagy szinterezett. Ahhoz, hogy a nagyobb szélességű árnyékolóknál is szögeltérés nélküli legyen a lamellák mozgása, a forgatótengely ötvözete préselt keményalumíniumból készül.

Mozgatás:

Az UV stabil és nagy kopás-, nyúlásállóságú, alaktartású mozgatókötelek, szalagok különleges szövési technikával 100% terylenből készülnek. Továbbá svájci alkatrészek alakítják a mozgató mechanizmust.

C lamellás zsaluzia - C 80 RL részletező táblázat

Alap adatok és fontos információk:

Teljes szélesség: 55 cm/ 400 cm Kézi működtetés
Teljes magasság: 60 cm/ 400 cm Sodronyos megvezetés
Falikonzol Alapszín

Egyéb: Szinterezés (RAL színsor) , Motoros működtetés , Vezérlés (motor esetén) és Védőtető
Védőtető oldal lezáró és Állítható falikonzol

Technikai felépítés és szerkezet:

C lamellás zsaluzia - C 80 RL technikai felépítésének a leírása

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!