SO EASY alumínium ablak szerkezete közelről
Innovatív alumínium ablak profil SO EASY

A SO EASY ablak profil rendszer jelenlegi kínálatunkban a legújabb és legmodernebb megoldás, egy 2017-es fejlesztésű belga profil. Ezeknek a korszerű alumínium ablak profiloknak a megtervezése a legújabb előírásokat figyelembe véve, innovatív technológia alapján készült. Ezzel új korszak nyílt az alumínium ablakok gyártásában. A termék profilját két darab zárt alumínium profilba levő széles elkülönítő csík alkotja, amelyet egy ABS anyaggal, illetve egy integrált, szabadalmaztatott hab bélés kitöltésének a használatával gyártják. Ez által pedig meglehet gátolni a hűvös levegő átáramlását a folyosókon. A SO EASY alumínium ablak és nagyméretű üvegfal hihetetlenül alacsony hőáteresztéssel rendelkezik, így megfelelve a legszigorúbb hővédelmi előírásoknak.

SO EASY alumínium ablak passzív szabványa – rejtett vasalattal

Az olyan aktív – passzív házak esetében, melyek alacsony energiát igényelnek, nagyon fontos, hogy a nyílászáró minimális hőáteresztési indikátorral rendelkezzen.  Éppen emiatt ez a korszerű fejlesztésű ablak profil 3 rétegű Ug=0.5 meleg peremes üvegezéssel, még a kisebb ablakok között is nagyon minimális Uw=0.6 W/nm értéket reprezentál. Azt figyelmen kívül hagyva, hogy ez talán a lehető legjobb érték, amit egy nyílászárónál elérhetünk, kiemelten fontos arról is említést tenni, hogy a rejtett vasalattal (zsanérok szárnyak rejtve) rendkívül impozáns (minimál) megjelenést tudunk biztosítani.

Igazi értéket képvisel

Handmade szimbólum

A mindennapos kilátás az alumínium ablak rendszer által van garantálva, a hosszútávú elégedettség elérése érdekében. Az Ön minőségi otthonának a megteremtése fő szempont a számunkra, ezért a legkisebb részletre is nagyon odafigyelünk, hogy mindig a legszebb terméket kínáljuk. Csakis szívből készülő termékek jellemzőek ránk.

Seth SO EASY alumínium ablak szerkezete közelről
Seth

A Seth dizájn osztálya visszafogott küllemet takar, ami megfelel minden építészeti stílusnak és környezetnek. A keret és a szárny kívül egy síkban történő kialakításával rejtett vagy szabványos vasalással készül.

Hapi SO EASY alumínium ablak szerkezete közelről
Hapi

A hapi osztály egy olyan tervezés, amely az úgynevezett rejtett szárnyban fekszik, ahol az ajtó külső széle optikailag egy szárnyat rejt. A Hapi-osztály szintén alacsony látó szöggel rendelkezik. Rejtett felszerelés szabványos szerelésben.

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!