Óvjuk együtt a környezetet! A Kömmerling cég ólom- és kadmiummentes, környezetbarát műanyag ablak profiljai Greenline néven elérhetők!

A Kömmerling műanyag ablakok mindenhol helytállnak

Ablakcsere esetén nem lehet elmenni a Kömmerling műanyag nyílászárók mellett, amelyek ismertek arról, hogy Európában mindenhol helytállnak – a déli mediterrán és az északi hideg éghajlatban egyaránt. Ez fontos szempont lehet a változékony időjárási körülmények között, ugyanakkor a magas minőségre is utal.

A Kömmerling műanyag ablak a tartós, masszív alapanyagoknak és az alapos tervezésnek köszönheti kiváló minőségét. Mivel mindig is törekedtünk rá, hogy elérhető áron a lehető legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek, így nem volt kérdés, hogy termékpalettánkon a Kömmerling nyílászárók is helyet kaptak.

Mitől lesz igazán magas minőségű egy műanyag ablak?

Az ablakprofil minősége igen fontos, ám attól, hogy ez jó minőségű, márkás termék, még egyáltalán nincs garantálva, hogy minden rendben lesz! Ugyanis a vasalatnak, vagy más néven zárszerkezetnek és az üvegszerkezetnek is kiváló minőséget kell képviselni ahhoz, hogy hosszú évekre és évtizedekre megoldást nyújtson az ablakcsere. Továbbá az ablak beépítésén is sok múlik, szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek benne, bízza nyugodtan ránk a feladatot!

Kömmerling 76 – műanyag ablak megnövelt hőszigeteléssel

Fogadjon el tőlünk egy ajándékot!

Ha műanyag nyílászárót vásárol nálunk, akkor ajándékként alapáron melegperemes SWISSPACER távtartós üveggel felszerelve kapja – csak nálunk! A Kömmerling 76 AD/MD műanyag ablakra is érvényes ez az egyedülálló ajánlat! Ez az üvegtípus jelentősen javítja a nyílászáró hőszigetelési értékét. Ne az utcát fűtse, fűtse inkább otthonát!

A középkategóriás műanyag ablakok csúcsa

A Profine GMBH legújabb fejlesztésű műanyag ablak profilja a népszerű Kömmerling 76 AD/MD. AD profilja egy 5 kamrás kettős tömítéses rendszer, az MD profil pedig a középtömítéses 6 kamrás rendszer. A középkategória legjavát képviseli, mivel a hőáteresztő képessége minden, a piacon a kategóriájában található ablak profiltól jobb, és ez a fűtési költségeken is meglátszik. Ha az otthonát fűti és ezt nem pazarolja az utcára, azzal nem csak jelentős összeget spórolhat meg, hanem még környezetvédelmi szempontból is kiváló.

Ön az MD rendszer alap felszerelésében megkapja az Ug=0.5 SWISSPACER üveget, és a 3 kiemelés gátlót minden szárnyban. Az ablak megjelenése futurisztikus és modern, a jelenkori építészet felső-középkategóriás műanyag ablak profilja.

A Kömmerling 76 AD/MD professzionális, a legmodernebb számítási módszerek alapján kialakított kamraszerkezettel rendelkezik, amely kiemelkedő hőszigetelést biztosít. Uw= 0,83 W/m2K Ug= 0,5 W/m2K üveggel rendelkezik az MD profilnál. Gyors, hatékony vízelvezetést biztosít – elől, illetve lent, láthatatlan helyen. A plusz középtömítés is a műanyag ablak hőszigetelését javítja. Keskeny és látható profilfelület, magasabb szintű hőszigetelés, a profil Uf= 1,0 W/m2K.


KÖMMERLING 76 AD/MD műanyag ablak szerkezete közelről, Kömmerling 76 MD, Standard, KN2 felirat, Greenline, Profine, Daidalos, Kómmerling logó

Kinek ajánljuk a KÖMMERLING 76 AD/MD műanyag ablak választását?

Önnek is, ha jó minőségű, felső középkategóriás ablakot vásárolna családi házába vagy társasházakba. A beépítést is nyugodtan bízza ránk! A legjobb árakat kínáljuk, a legjobb felszereltség mellett!

Hívja szakembereinket a +36-27 301 403-as telefonszámon!

Műszaki információk

ParaméterekKömmerling 76 mm AD/MD
RendszerPVC acélbetéttel
Beépítési mélység76 mm
Kamrák számaAD profil 5 kamrás/MD profil 6 kamrás
DesignEgyenes
Profil típusAD kettős EPDM peremtömítés/MD +Középtömítéses
Hőszigetelés a referencia ablakAD Profil Uf = 1,1W /m2 K Szerkezet Uw=1.1m2 K Ug=1.0 Swisspacer üveggel
MD Profil Uw =0.83 W/nm K-Ug= 0,5 SWISSPACER Meleg peremes üveggel.
Hangszigetelés31- Akár 49 dB-ig
Üvegezés24 mm – 48 mm-ig.
3 rétegű üveg :4/18/4/18/4 = Ug= 0,5
Spacer üvegSWISSPACER Melegperem
GumiHegesztett – fekete, szürke
Betörés-biztonságajánlott osztályú RC 2 (WK2)
AlkalmazásAblakok,mbukó-toló erkély, erkélyajtók, emelő-toló és bejárati ajtók
SzínFehér, egyoldalán fóliázott vagy mindkét oldalán fóliázott, külső aluclipsz
VasalatWinkhaus activPilot 3 kiemelés gátlóval és résszellőzővel ellátva

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!