Árnyékolás gördülékenyen, innovatív rendszerek kültérre és beltérre.

A beltéri árnyékolás technológia belső védelmet nyújt a napfénytől. A külső védelem, mint például a külső redőnyök védik az ablakokat, és végül, de nem utolsósorban növelik az ablakok, tolóajtók,és erkélyek hőszigetelési tulajdonságait. Az árnyékolás technológiák széles választékából választhat, például a Z-90-es z lamellás zsaluzia kültéri árnyékolók a mai modern építészet találmányai. Valamint számos redőny tipusból válogathat az otthonához legjobban illő kialakításban. A legtöbb árnyékolási technika támogatja az elektromos motorhajtást. Ez azt jelenti, hogy intelligens vezérlőrendszerhez csatlakoztathatja őket.

Külső árnyékolás zsaluziával
Z-lamellás Külső Árnyékolás


Árnyékolástechnika minden évszakban

Milyen teendőket lát el a külső árnyékolástechnika a különböző évszakokban, és miért fontos a megfelelő árnyékolás technikát kiválasztani már a nyílászáró beépítésekor? Külső árnyékolók közé soroljuk a cégünk által forgalmazott különböző redőny típusokat és a lamellás árnyékolókat azaz a zsaluzia több típusát. Nyáron a nap sugarai elől védenünk kell az ablakokat, hogy ne melegítse fel az otthonunkat, ezért nagy szerepet játszik a hűtési költségek optimalizálásában is. Épület automatizálással leegyszerűsíthetjük az irányítását, ezért akár redőnyt akár zsaluziát választunk mindegyiket motorizált változatban is megrendelheti.

Ha az épület rendelkezik okosház rendszerrel, akkor a napszaknak megfelelően, ahol kell, automatikusan pozícióba helyezhető vele az árnyékolás. Ahol viszont nem szükséges, ott automatikusan felhúzza az árnyékolót, hogy a helységben megfelelő természetes fény jelenjen meg. Télen is nagy szerepe van a optimális működtetésnek, mivel olyankor a fűtési költséget tudjuk csökkenteni azzal, ha beengedjük a napfényt. A különböző redőny szerkezetek közül az alumínium redőnyök kialakításánál a lamellák hőszigeteltek. Teljesen leengedett állapotban valamelyest hőszigetelnek is, de természetesen nem ez a funkciója hanem az árnyékolás. Az alumínium redőnyök biztonságtechnikailag is védelmet nyújtanak, mivel feltolásgátlóval vannak szerelve. Termék kategóriánk közül kiválaszthatja a különböző beépítési módok alapján, az összes árnyékolás szerkezetet részletrajzokkal ábrázoljuk a megfelelő kialakítás méreteit.

Kivitelezés

Helyszíni felméréskor méret pontosításakor,vagy előzetesen a bemutatótermünkben szaktanácsadást nyújtunk. Cégünk elsődlegesen kültéri árnyékolókat forgalmaz, fő tevékenységünk a nyílászáró kereskedelem. A helyszíni felméréskor segítünk a megfelelő kültéri árnyékolót kiválasztani, és annak helyes kialakításában szakmai tanácsot nyújtunk. Az árnyékolást beüzemeljük és a bekötést elvégezzük a motoros működtetés esetében.


Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!