Cégünk Aereco szellőzőrendszerek forgalmazásával, beépítésével foglalkozik. A megfelelő szellőzés kulcsfontosságú az elfogadható életkörülmények kialakításához. A nyílászárókba építhető Aereco légbevezető pedig hatalmas segítség ennek a megvalósításában. A szellőztetést alapvetően kétféle módon lehetséges megoldani:

Passzív higroszabályozású rendszer:

Az ilyen rendszerek telepítése nyílt égésterű tüzelőberendezésekkel ellátott helyiségekben minden esetben szükséges. A szellőztető berendezés folyamatos szellőzést biztosít, amivel elkerülhetők a szén-monoxid felhalmozódásából eredő balesetek. Az ilyen rendszerek továbbá közel 100%-os hatékonysággal megszűntetik a penészedést. 

Nyílászárókba építhető Aereco légbevezető szerkezete közelről, kék nyíl mutatja légmozgás irányát

Aktív higroszabályozású rendszer:

Alapvetően magasabb páratartalmú (fürdő, konyha) helyiségekben ajánlott a beépítése. A rendszer észleli a megemelkedett páraszintet, és automatikusan megkezdi a szellőztetést, mely csak addig tart, míg a páratartalom a levegőben vissza nem áll a normális szintre. Így elkerülhető a felesleges hőveszteség a túl sokáig tartó szellőztetés miatt. 

Ezek mind fontos elemek a nyílászárókba építhető Aereco légbevezető kialakítások esetében.

Baloldalon nyílászárókba építhető Aereco légbevezető higroszabályozású rendszer helye az ajtó felett, nyíl mutat a ráközelítettre, jobb oldalon higroszabályozású rendszer szerkezete közelről

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!