Új generációs műanyag ablak

Maximális energiamegtakarítás – a passzívház alkalmassági előírásoknak is megfelelve a Salamander BluEvolution 82 műanyag ablak által.

Salamander BluEvolution 82 műanyag ablak többféle szerkezete közelről

Csökkenő fűtési költségek

A Salamander BlueEvolution 82 ablakok kiemelkedően magas energetikai hatást és a lehető legnagyobb energiamegtakarítást biztosítják, így csökkentve a fűtési költségeket!

A német Salamander profilgyár BlueEvolution 82 MD prémium minőségű műanyag ablak a legújabb generációt képviseli a műanyag nyílászárók világában. Az innovációs technológiának és a kimagasló hőátbocsátási tulajdonságainak köszönhetően a passzívházak építésénél is maximálisan megállja a helyét. Hatékonyan megóvja otthonát a változékony időjárási körülmények között is, csökkenti a fűtési költségeket, kiváló hangszigetelésével pedig a nyugodt, otthoni körülményekről gondoskodik.

A Salamander BluEvolution 82 MD a piacon az egyik legjobb hőszigetelési értéket tudja felmutatni, ezt a speciális 6 kamrás rendszernek, a 82mm-es beépítési mélységnek, a több pontos megbízható gumitömítésnek és a 3 rétegű üvegezésnek köszönheti. Ha szeretné, hogy az ablakcsere jelentős fűtési költség csökkenést eredményezzen, válassza ön is a Salamander BlueEvolution 82 MD műanyag ablakot!

Esztétikus műanyag ablak változatos színekben

Ha az energiamegtakarítás mellett az esztétikum is fontos önnek, a BluEvolution 82 MD akkor is jó döntés: a fehér mellett széles színskálából választhatja ki a legjobban tetsző ablakokat, emellett porszórt és faerezetű hatású termék is megtalálható a kínálatban!

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki nem akar kompromisszumot kötni az energiamegtakarásban, és magas igényei vannak a nyílászárók terén, továbbá a legjobb ár-érték arányt keresi a prémium kategóriában. A csúcsminőségű Salamander Blu Evolution 82 MD igényes családi házakba, társasházba és passzívházakba is jó választás. Ha bármilyen kérdése van, hívja bizalommal kollégáinkat a +36-27 301-403 as irodai telefonszámon.

A Salamander BluEvolution 82 műanyag ablak műszaki adatai:

  • -6 kamrás tok – és szárny a legmagasabb minőségű pvc-ből!
  • -tömítő gumik 2 tömítéses AD- valamint 3 tömítéses MD!
  • -82mm-es beépítési mélység
  • -Üvegezés alapárban 3 rétegű Ug=0.5 w/nm K 52mm-ig üvegezhető bármilyen más (hőszigetelt, hangszigetelt,és betörés biztos üveggel)!
  • -Uf=1.0w/nm K MD Verzió!
  • -Ug=0.5 w/nm K 4-18-4-18-4 argongáz Low – e bevonattal!
  • -Uw= 0,74 w/nm K(Referencia ablak méret MD rendszerből)!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!