A Daidalos Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségre, az általunk forgalmazott műanyag bejárati ajtó szerkezeteknél a legfontosabb, hogy a megfelelő merevítéssel és a megfelelő ajtó profilból készüljön el a termék. A profilgyártók előírják az acél merevítés vastagságát, mivel a megfelelő működtetést csak akkor lehet garantálni.

Kiemelkedő minőségben, kedvező áron!

Egy bejárati ajtó élettartamát nagymértékben befolyásolja az, hogy mekkora igénybevételnek van kitéve. Egy családi háznál napi 5-10 nyitás és zárás a jellemző, egy közületnél ugyanez akár napi 100-200 is lehet.

A nyílászáró vásárlásakor nagyon fontos, hogy a bejárati ajtóra és a terasz ajtókra nagy hangsúlyt fektessünk, mivel az ablak kevésbé van igénybevételnek kitéve, mint a teraszajtók vagy a bejárati ajtók. A piacon nagyon sok gyártó nem a megfelelő profilból gyártja a műanyag bejárati ajtót, és az acélmerevítésből is vékonyabbat használnak, mint amit a profilgyártó előír. Ezzel jelentős árelőnyhöz jutnak azokkal szemben, akik betartják a gyártói utasításokat, és sajnos a vásárlókat is megtévesztik ezáltal a műanyag bejárati ajtó tartósságát és működési élettartamát lecsökkentik.

A cégünk által forgalmazott profilok mindegyikéből gyártunk bejárati ajtókat, tehát mindig azonos márkából készítjük az ablakkal.

A műanyag bejárati ajtó alapesetben egy üveges betéttel készül, természetesen az igényeknek megfelelően választhatóak bele különböző műanyag panelek üveges, díszüveges kivitelben. Az ajtó kiválasztásánál kérjük az alábbi katalógusból jelölje be a panel típusát.

Műanyag S–Line bejárati ajtó katalógus

S-line ajtó katalógus
Ajtópanelek, díszüvegek katalógus

Ajtópanelek díszüvegek katalógus

Válasszon műanyag bejárati ajtó paneleink közül! Pénztárcakímélő megoldás, ugyanakkor minőségbeli elvárásairól és esztétikai igényeiről sem kell lemondania. A bejárati ajtók sokféle stílusban kaphatók, így bárki megtalálhatja azt, amelyik leginkább illik otthonába.

A választásban, illetve a szükséges méret meghatározásában kérje szakembereink segítségét.

Méretek és színek

Műanyag bejárati ajtók vásárlásánál elsődleges fontosságú a méret. Paneleink 890*1900 mm-től 1080*2130 mm-ig rendelhetők. Az ajtók lehetnek kívül-belül fehér színűek, befelé nyíló kivitelben és cilinder működtetésű 3 pontos automata zárral kínáljuk őket. A paneleket a fehér mellett a katalógusban feltüntetett alapszínekben is rendelheti. A színes panelek külső oldalukon speciális PCB anyagból készülnek. Kifelé nyíló ajtó rendelésére is van mód, ennek felára: 7000.- Ft + Áfa.

Minőség

A műanyag bejárati ajtók hosszú évekre megoldást jelentenek: a betétek garantáltan megőrzik fényüket, UV-állóak, nem színeződnek és nem vetemednek el.

Biztonság

A maximális biztonság érdekében az elvárásoknak megfelelő, MABISZ minősítésű biztonsági merevítéseket (MDF – alu/acél – dupla MDF) is rendelhet.

Üvegek

A műanyag bejárati ajtó panelek alaphelyzetben csincsilla üvegezésűek, de igény szerint más katedrál üveggel is megvalósítható, mint például savmart üveg stb. A díszüveg kínálatban az összes, Európában alkalmazott, egyedi gyártású díszüveg előállítási technológiát megtalálhatja!

Kiegészítők

Alaphelyzetben ezüst kilinccsel szállítjuk az ajtókat, ha más színű kilincset szeretne, azt kérjük, megrendeléskor jelezze kollégáinknak!  Igény szerint kémlelőnyílást és levélbedobót is rendelhet a bejárati ajtóhoz!

A Daidalos Kft által forgalmazott műanyag bejárati ajtó műszaki paramétereit mindig az adott profil kiválasztása és a panel, vagy üvegezés határozza meg. Egy átlagos 24mm betéttel egy középkategóriás ajtó Uw=1.4 K értéket tud, az ablakok hőáteresztő képessége egy azonos profilnál mindig jobb, mint az ajtók értéke. A betétek vastagságával, és a profil vastagságával elérhető sokkal jobb hőszigetelő érték is.

A pántoldalon nem igényel toktoldást, mivel eredeti ajtótokból készül.

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!