Az igazi minimalizmus. Miért alumínium ?

Az alumínium ablak azok számára készül, akik kompromisszum mentes megoldást keresnek. Mivel az alumínium anyaga könnyű és stabil, ezért a felhasználók különböző igényeinek megfelelő megoldásokat kínál. Az alumínium profilok lehetővé teszik a profilok íves hajlítását,valamint az atipikus ablakok kialakítását is.

Alumínium ablakos luxuslakás terasznézetből

Önmagában az alumínium nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik mivel rendkívül erős és emellett egy nagyon könnyű anyag. Ha megbízhatóan működő, strapabíró ablakot-ajtót-vagy teraszajtót szeretnénk választani, akkor a legjobb döntés az alumínium. A különböző eljárás szerinti felületkezeléseknek köszönhetően ellenáll az időjárásnak valamint a felületi sérüléseknek.

Használata ezekben a napokban, a modernkori építészetben, nélkülözhetetlen és egyre nagyobb szerepet kap az építőipar több területén, a nyílászáró gyártásban különösen.

Az alumínium ablak profilok  felületkezelése a porfestés technológiának köszönhetően széles választékot biztosít, az ablak színválasztásának a lehetősége egy minőségi házépítésnél egyre jobban előtérbe kerül. A megfelelően megválasztott színű alumínium ablak ugyanis nagy mértékben fel tudja dobni az ingatlan kinézetét, miközben anyagának, kivitelezésének köszönhetően kevesebb karbantartást igényel.

Ma már az alumínium ablak belsőépítészeti elemként is funkciónál. Miért?

A stabil működés és a belső tér külvilággal való összekötése érdekében, a nagyobb felületek kialakítását kifejezetten alumínium rendszerből lehet legyártani. Ez design szempontjából is elit megjelenést eredményez. Hallottunk már olyan kifejezéseket, hogy az alumínium nyílászárók ipari megjelenésre utalnak. Annyit elárulhatok, hogy azok az ügyfelek akiknek az otthonában alumínium ablak van, ők nem így gondolják. Az alumínium ablakok ipari kinézetére vonatkozó téves elképzelés már idejétmúlt, az ezen nyílászárók kinézete rengeteget fejlődött az elmúlt években, így már a komoly belsőépítészek is rendszeresen alkalmazzák a munkáink során.

Ha valaki szeretné hogy fahatású legyen a nyílászáró az is kivitelezhető, ez is a számos előnyeihez kapcsolható a rendszernek. Ami viszont nem a legelőnyösebb ebben az esetben, hogy ez főleg a jómódú ügyfeleknek megengedhető, mivel rendkívül magas az ára.

Alumínium ablak a legmagasabb hőszigetelő képességgel.

Ezek a nyílászáró rendszerek a legkülönbözőbb szükségleteknek is megfelelnek, magas hőszigetelő teljesítménnyel rendelkeznek.

A legkiemelkedőbb szigetelői sajátosságokkal rendelkező HI és HI+ ablak rendszerek előnyei a profilok magas fokú szilárdsága, kiváltképp a napjainkban népszerű modern építészetben használt, nagy szerkezetű megoldásoknál.
Az alumínium felhasználása a modern építészetben kiemelkedően fontos szerepet tölt be, ugyanis az anyag nagyfokú szilárdsága, illetve biztos és könnyű szerkezete lehetővé teszi, hogy megbízhatóan működő és strapabíró ajtó és ablak rendszerek készüljenek belőle. Ezáltal lehetővé válik számunkra, hogy a legmodernebb és legjobb hőszigetelést érjük el az új épületek kivitelezésénél.

A nyílászárók különböző üvegezési technológiákkal, vasalatokkal is rendelhetők. Így akár betörésgátló, vagy tűzálló üvegezéssel is kérhetjük.

Az általunk kínált ablakok egytől-egyig magas minőségi követelményeknek felelnek meg, a különböző igényeknek megfelelő típusokból sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet. A döntés meghozatala után örömmel segítünk a nyílászárók beépítésében is.

Mind az általunk kínált magas minőségű ablakokra, mind a szakembereink által végzett munkára teljes körű garanciát vállalunk.

Modern és minőségi ablak az ön otthonához.

Daidalos logó

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!