Az igazi minimalizmus. Miért alumínium ?

Az alumínium ablak azok számára készül, akik kompromisszum mentes megoldást keresnek. Mivel az alumínium anyaga könnyű és stabil, ezért a felhasználók különböző igényeinek megfelelő megoldásokat kínál. Az alumínium profilok lehetővé teszik a profilok íves hajlítását,valamint az atipikus ablakok kialakítását is.

Alumínium ablakos luxuslakás terasznézetből

Önmagában az alumínium nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik mivel rendkívül erős és emellett egy nagyon könnyű anyag. A különböző eljárás szerinti felület kezeléseknek köszönhetően ellen áll az időjárás valamint a felület sérüléseknek.

Használata ezekben a napokban, a modernkori építészetben, nélkülözhetetlen és egyre nagyobb szerepet kap az építőipar több területén, a nyílászáró gyártásban különösen.

Az alumínium ablak profilok  felületkezelése por festés technológiának köszönhetően széles választékot biztosít,a színes ablak egy minőségi házépítésnél egyre jobban előtérbe kerül.

Ma már az alumínium ablak belsőépítészeti elemként is funkciónál. Miért?

A stabil működés és a belső tér külvilággal való összekötése érdekében, a nagyobb felületek kialakítását kifejezetten alumínium rendszerből lehet legyártani. Ez design szempontjából is elit megjelenést eredményez. Hallottunk már olyan kifejezéseket hogy az alumínium nyílászárók ipari megjelenésre utalnak. Annyit elárulhatok hogy azok az ügyfelek akiknek az otthonában alumínium ablak van ők nem így gondolják.

Ha valaki szeretné hogy fahatású legyen a nyílászáró az is kivitelezhető,ez is a számos előnyeihez kapcsolható a rendszernek. Ami viszont nem a legelőnyösebb ebben az esetben, hogy ez főleg a jómódú ügyfeleknek megengedhető, mivel rendkívül magas az ára.

Alumínium ablak a legmagasabb hőszigetelő képességgel.

Ablak rendszerek a különböző szükségletek szerint, magas hőszigetelő teljesítménnyel.

A legkiemelkedőbb szigetelői sajátosságokkal rendelkező HI és HI+ ablak rendszerek előnyei a profilok magas fokú szilárdsága, kiváltképp a napjainkban népszerű modern építészetben használt nagy szerkezetű megoldásoknál.
Az alumínium felhasználása a modern építészetben kiemelkedően fontos szerepet tölt be, ugyanis az anyag nagyfokú szilárdsága, illetve biztos és könnyű szerkezete lehetővé teszi, hogy ajtó és ablak rendszerek készüljenek belőle. Ez által a legmodernebb és legjobb hőszigetelést érjük el az új épületeknél.

Modern és minőségi ablak az ön otthonához.

Daidalos logó

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!