Az igazi minimalizmus. Miért alumínium ?

Az alumínium ablak azok számára készül, akik kompromisszum mentes megoldást keresnek. Mivel az alumínium anyaga könnyű és stabil, ezért a felhasználók különböző igényeinek megfelelő megoldásokat kínál. Az alumínium profilok lehetővé teszik a profilok íves hajlítását,valamint az atipikus ablakok kialakítását is.

Alumínium ablakos luxuslakás terasznézetből

Önmagában az alumínium nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik mivel rendkívül erős és emellett egy nagyon könnyű anyag. A különböző eljárás szerinti felület kezeléseknek köszönhetően ellen áll az időjárás valamint a felület sérüléseknek.

A modern építészetbe napjainkban elengedhetetlen és egyre több szerepet kap a használata több építőipari területen,is de főleg a nyílászáró gyártásban.

Az alumínium profilok  felületkezelése por festés technológiának köszönhetően széles választékot biztosít,a színes ablak egy minőségi házépítésnél egyre jobban előtérbe kerül.

Ma már az alumínium ablak belsőépítészeti elemként is funkciónál. Miért?

Mivel a nagy felületek kialakítását csak alumínium rendszerből lehet legyártani ha stabil működést szeretnénk garantálni, és a belső teret szeretnénk összekötni a külvilággal ezért design szempontból is előkelő megjelenést biztosít. Hallottunk már olyan kifejezéseket hogy az alumínium nyílászárók ipari megjelenésre utalnak. Annyit elárulhatok hogy azok az ügyfelek akiknek az otthonában alumínium ablak van ők nem így gondolják.

Ha valaki szeretné hogy fahatású legyen a nyílászáró az is kivitelezhető,ez is a számos előnyeihez kapcsolható a rendszernek. Az egyetlen hátránya viszont hogy ez már tényleg csak a tehetősebb ügyfeleknek elérhető mivel az árfekvése nagyon magas.

Alumínium ablak a legmagasabb hőszigetelő képességgel.

Ablak rendszerek a különböző szükségletek szerint, magas hőszigetelő teljesítménnyel.

A legkiválóbb szigetelői tulajdonsággal rendelkező HI és HI + ablak rendszerek,előnyei a profilok nagy szilárdsága különösen a ma közkedvelt modern építészetben használatos nagy szerkezetű megoldásoknál.
Az alumínium használata a modern építészetben nagyon fontos szerepet tölt be mivel az anyag nagyfokú szilárdsága, valamint stabil és könnyű szerkezete lehetővé teszi hogy ablak és ajtó rendszereket gyártsunk belőle. Ez által a legmodernebb és legjobb hő szigetelést érjük el az új épületeknél.

Modern és minőségi ablak az ön otthonához.

Daidalos logó

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen!