Nő telefonál műanyag toló-bukó teraszajtó előtt

A műanyag toló-bukó teraszajtó, a toló-bukó erkélyajtó rendszeren belül, a toló rendszerek egy másik kiváló fajtája, amiről fontos tudni, hogy nem összekeverendő az emelő-toló rendszerrel.

Árban a műanyag toló-bukó teraszajtó számít az egyik legelérhetőbb megoldásnak. A kialakítása tekintetében eltolt állapotban tokküszöbbel rendelkezik, aminek az a hátránya, hogy nem biztosít akadálymentes közlekedést a külső térbe.

A PSK tolórendszer lehetővé teszi, hogy csak a beltéri oldalról legyen egy kilincs felszerelve.

A gyártás több darabból is lehetséges, ha sorolva történik akár nagyobb üvegfelületet is kialakíthatunk.

A kilincs vízszintes elfordításával bukó helyzetbe állítjuk a szárnyat, de ez nem tolható el. A kilincs  függőleges helyzetbe fordításával a szárnyat viszont eltolhatjuk.

Működtetése némileg bonyolultabb és nehézkesebb mint az emelő-toló szerkezeté, létezik alapvasalattal és automata vasalattal is.

 Az 1200mm-nél szélesebb szárnynál cégünk a könnyebb működtetés céljából az automatikus működtetéssel szereli fel a nyílászárót amely már a kiajánlott árban benne van. Ezáltal a kilincs mozgatásával egykézzel működtethető a toló-bukó szerkezet, ez által akár a család legkissebb tagja is könnyedén tudja kezelni.

Az erkélyajtó toló-bukó rendszer a tolórendszerek árban legelérhetőbb megoldása, az emelő-toló szerkezethez képest árban ez nagyjából a fele.

Műanyag toló-bukó teraszajtó alja közelről

Műanyag toló-bukó teraszajtó műszaki paraméterei és fontos információk

  • Rendszer: toló-bukó
  • Minőségi anyag a maximális minőségért
  • Kamrák száma: 5-6
  • Felületkezelés: nagyon sima, egyszerű karbantartás
  • Gazdaságos megoldás
  • Felhasználás: kijárat a teraszról

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!