Az Alutech / Günther Tore Systems szekcionált garázskapu magas biztonsági fokozattal, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és emellett még elegáns is. A széles választékból választhatunk magánlakáshoz, mélygarázshoz vagy akár különálló garázshoz is. A szakemberek tanácsát mindenképp érdemes kikérni a garázskapu vásárlása előtt. A kínálatunkban két különböző típus található, amelyek a kapulap szabályozó mechanizmusában különböznek,az Alutech Classic és az Alutech Trend. A kapu kiválasztása több tényezőtől függ, vásárlási keret,maximális méret,felszerelés lehetőségének több opciója áll rendelkezésre. Tudjon meg többet a két szekcionált garázskapu műszaki tartalmáról a termékkategóriára kattintva.

Mik az ALUTECH lakossági szekcionált garázskapu előnyei?

Nagy méretválaszték:
6 m kapuszélesség és 3,085 m kapumagasság választása is lehetséges, méretre 5mm-enkénti szélességben és magasságban vagy egyedi méretben, 5mm-es raszterosztás szerint.

Sokféle kinézetből választhatunk:
5 különböző minta és a RAL színpalettából több mint 200 színárnyalat érhető el.

Jó hőszigetelés:
a garázs jó hőszigetelését a kapuk 45 mm vastagságú szendvicspanelei biztosítják és a kapuszerkezetet körbevevő, fagy ellen védő szigetelés.

Magas élettartam:
a rugós mechanizmus 25.000 ciklusra lett tervezve, emellett több mint 17 évig tartó zavartalan működést garantál a kapu naponta többszöri nyitása és zárása esetén.

Sokszintű biztonság:
a garázskapuk védelmet biztosítanak az ujjak becsípődése, beakadás és vágási sérülések ellen.

Könnyű működtetés:
150 N (≈ 15 kg) alatt van a garázskapu nyitására kellő maximális erő. A változatos hajtásrendszer pedig a további kényelmet szolgálja.

Alutech-Trend

Miért válasszon Alutech garázskaput?

Az Alutech Szekcionált garázskapuk az Európai bizotság előirásainak minden tekintetben megfelelnek. Megfontolt tervezés és gyártás alapján, a fogyasztók biztonsági érdekeit szemelőtt tartva CE minősítéssel rendelkezik. A piacon egyedülálló 45mm-es panelvastagság az alapja,hogy otthonának a legjobb hőszigetelést nyújtja. Nagy ellenálló képességét a független ütés és széltesztek támasztják alá.


Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!