Kössük össze a belső teret a kültérrel Bioklimatikus Pergola segítségével.
Élvezze a csodás kertet időjárástól függetlenül kompromisszumok nélkül.

Képzeld el hogy a teraszod akár egy megnövelt nappaliként funkcionál. A megoldás az általunk egyedi méretben gyártott, és forgalmazott pergola. Mostantól a pergolával szerelt terasz egy gombnyomással alkalmazkodik az évszakhoz megfelelő időjáráshoz.

Tavasszal amikor kivirul a természet és nyári forróságban kellemes hangulatot teremtve árnyékolja a teraszt, e mellett a lamellák mozgatásával a levegő áramlását biztosítva hűsítő hatást kelt. A télikert a barátságtalan, téli zord időjárás esetén pedig teljes védelmet biztosít. A kényelmet tovább fokozhatjuk beépített világítással, illetve fűtőtestek alkalmazásával.

A pergola vagy télikert, a családi házak funkcionális kiegészítésétől kezdve egészen a nagyméretű vendéglátó egységek teraszának a térfedését biztosítja.

BIOKLIMATIKUS PERGOLA TÍPUSOK

BIOKLIMATIKUS PERGOLA TÍPUSOK

PERGOLINE

A Pergoline az elforgatható lamellák sík formájára utal, ez a legerősebb tetőszerkezet – a bioklimatikus pergola rendszer – a kínálatunkból.

A pergoline rendkívül stabil és tartós térfedése textilmentes, ezért a szabadtéri kikapcsolódás legjobb helyszíne. Az önhordó pergola szerkezet gondoskodik a rejtett vízelvezetésről, emellett opcionálisan fűtés és világítás kialakítható.

A tetőszerkezet extrudált alumínium lamellákból áll és 0°-140° dőlésszögben elforgathatóak. Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, ezáltal természetes légkondicionálással hűti a fedett területet. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik.

A bioklimatikus pergola rendszer minden eddigi textilmentes térfedést felülmúl. Prémium kategóriás moduláris felépítésének köszönhetően széleskörű lehetőségeket biztosít. Kedvező árfekvése miatt ezért a legnépszerűbb a piacon.

A pergola rendszer tervezésekor a hosszú távú megbízhatóságot, a legmodernebb technikával ötvözve és ezt szem előtt tartva valódi kényelmet biztosít.

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK A KÜLTÉRI PERGOLÁHOZ

A tartozékként megvásárolható hősugárzóval és a moduláris árnyékoló rolókkal (ún.: screen-ekkel) az első hideget és a szelet is kívül tarthatja, így kora tavasztól késő őszig pihenhet „szabadtéri nappalijában”.

A pergola készülhet homlokzathoz rögzített és szabadon álló, valamint előre épített gerenda közé illesztett változatban is, fehér vagy antracit szürke színben.

Szabadonálló kivitel
130-160-200 mm-es kerettel

Maximális szerkezet méret: 500×800 cm
Kiegészítő láb 600 cm-től

Falhoz rögzített kivitel
130-160-200 mm-es kerettel

Maximális szerkezet méret: 500×800 cm
Kiegészítő láb 600 cm-től

Tartólábak nélkül, meglévő struktúrához
130-160-200 mm-es kerettel

Vízelvezetést az épület konstrukciójában kell megoldani.
Maximális szerkezet méret: 500×800 cm
Kiegészítő láb 600 cm-től

Választható tartóláb méretek
Választható keret méretek
Pergoline lamella
Fő funkciók

Napvédelem

A zárt lamellák teljes védelmet nyújtanak a napsugarak ellen.

Napvédelem és hűtés

Az elforgatott lamellák védenek a napsugaraktól, miközben szabad levegőáramlást biztosítanak. Ez a bioklimatikus hatás.

Esővédelem

A zárt lamellák védenek az esőtől. A lamella profilok esőelvezetésről is gondoskodnak. Ha a lamellák zárt állapotban vannak, a víz a rejtett csatornákban gyűlik össze és diszkréten a pergola lábaiban vezetett ejtőcsatornán át távozik.

Szerkezet alapszínek

Lamella alapszínek

Extra (feláras) színek:

A szerkezet és lamella alapszínek alapáron kombinálhatóak!
Ha speciális, vagy egyéb RAL szerkezetszínek érdekelnek, kérd munkatársaink segítségét!


Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!