Műanyag emelő-toló ajtó luxuslakásban

Az emelő-toló terasz ajtók az egyik legideálisabb megoldásnak számítanak, ha a szobákat, teraszokat vagy télikerteket szeretnénk elválasztani a külső környezet atmoszférájától. Ezen belül pedig bátran állíthatjuk, hogy a műanyag emelő-toló ajtó (HS-Portal) az egyik legnépszerűbb elem.

Ezek biztosítják a teraszon vagy a kertben levő nyitott tér kényelmes elérését, nagyon jó összhatású kapcsolatot tesznek lehetővé a külső környezettel és nyitott állapotban nem is foglalnak helyet a helységben. Ezáltal tovább növelik a belső terünket és annak használati komfortjának a szintjét.

A HS rendszer a legjobb paraméterekkel bíró termékek közé tartozik és teljesíti ezen termékcsoport összes követelményét. A profilok kialakítása lehetővé teszi nagyméretű, két- vagy háromrétegű üveggel kitöltött exkluzív szárnyak gyártásának a sikeres véghezvitelét is.

A maximális elérhető méret műanyag profilból: 6000x2500mm.

A prémium kategóriás felhasznált anyagoknak és műszaki megoldásoknak köszönhetően magas szintű hő- és hangszigetelést biztosítanak a műanyag emelő-toló ajtó (HS-Portal) gyártmányok. Tulajdonságainak köszönhetően ez a rendszer ideális családi házakba, komfortos apartmanokba és különböző hotelekbe egyaránt.

A keretváltozatoknak és a számos rendszerkiegészítőknek köszönhetően ezek a prémium elem megfelelően besüllyeszthetők a padlóba, ez által akadálymentes átjárást biztosítva a külvilággal.

Műanyag emelő-toló ajtó szerkezete közelről

A HS rendszer egy vagy két sines rendszerként van kialakítva.

A piacon jelenleg elérhető legmodernebb és legnépszerűbb tolórendszerek közé tartozik. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!