A bejárati ajtó az otthonának névjegye.

Számtalan lehetőséget kínálunk,válasszon műanyag és alumínium bejárati ajtó típusaink közül.

Otthonának varázslatos dizájnt ötvöző műanyag és alumínium bejárati ajtó elérhető áron. Nagy előnyük a széles választékban variálható díszpanelek és üvegezés, fektessen be ön is ügyelve a biztonságra észszerű áron.

Cégünk csak kültéri bejárati ajtókat forgalmaz, amelynek fő szerepe hogy biztosítsa a kültér és a beltér megfelelő hőszigetelését, valamint betörésvédelmi szempontból megfelelő védelmet biztosítson a behatolók ellen. A homlokzati nyílászárók ezen belül a bejárati ajtó is,a legutolsó határvonal az illetéktelen behatolók ellen. Nagyon fontos hogy megfelelő biztonságot nyújtson, ezért érdemes megfontolni hogy biztonságos vagy olcsó ajtó szeretne vásárolni. Minden termékünk megfelel a MABISZ által előírt minőségi előírásoknak, ezért ön biztonságban érezheti magát otthonában.

A bejárati ajtó termékpalettánkon megtalálhatóak a hagyományos műanyag bejárati ajtók, valamint az alumínium bejárati ajtók. 

A műanyag és az alumínium ajtóknál is mindig az adott profilrendszerből gyártjuk az ajtókat ami megegyezik az ablakrendszer márkájával. A betéteket panelgyártóktól szerezzük be amely tetszés szerint választható szín és formavilág alapján.

A műanyag bejárati ajtóknál kétféle felületű panelt forgalmazunk, az egyik a hagyományos vákuum formázott három dimenziós betétek többféle színben és üvegezéssel amely az olcsóbb kategóriát képviseli, valamint a  HPL ajtóbetétek amely a modern sima felületű akár alumínium rátéttel díszített ajtó ami ugyan csak többféle színben és üvegezéssel rendelhető.

A HPL betétek felületképzése nem más mint a sok impregnált papír réteg magas nyomáson összepréselve. HPL dekor lemezt használnak az építészek minden olyan közösségi térben, nagy forgalmú épületeknél, ahol a felületek színe mellet fontos szempont annak kopásállósága, jó tisztíthatósága. Ezek az ajtóbetétek árban drágábbak de jobb minőséget valamint a modern megjelenést biztosítanak otthonának.

Műanyag bejárati ajtók

Fehér műanyag bejárati ajtó

A megfelelő biztonságról gondoskodó vasalat mellett gondoljon a könnyű kezelhetőségre és a hosszan tartó működőképességre. Tudjon meg többet a műanyag bejárati ajtókról. >>

Alumínium bejárati ajtók

Sötétbarna alumínium bejárati ajtó utcáról nézve

Az alumínium kiváló mechanikai tulajdonságairól és könnyű szerkezetéről ismert. Tartósak, elegánsak és tökéletes működést biztosítanak. Ezek jellemzik az alumínium bejárati ajtókat.

Tudjon meg többet az alumínium ajtókról >>


Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen!