Műanyag ablak német minőségben, verhetetlen áron

Nyílászárót választani komoly döntés, hiszen a műanyag ablak beépítés után hosszú évtizedekre szól. A Daidalos B&M Kft által kínált műanyag ablak profilokból gyártott nyílászárók megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak: strapabíró alapanyagokból, minőségi vasalatokkal szerelve, kiváló hőszigetelési értékű üvegezéssel készülnek.

Kínálatunkban megtalálja a korszerű Salamander, Kömmerling, Veka ablak profilokat – mindegyik nyílászáró a legmagasabb felszereltséggel

A megfelelő minőség mellett fontos az is, hogy a kiválasztott műanyag ablak az ön és otthona igényeinek tökéletesen megfeleljen. Mindezt ráadásul pénztárcabarát áron! Tisztában vagyunk vele, hogy a nyílászárók terén jelen lévő hatalmas kínálatban nem könnyű eligazodni. Nálunk a döntés meghozatalában sincs magára hagyva, mivel tapasztalt szakembereink segítenek megtalálni az ön számára legideálisabb márkát, típust és méretet! A nyílászárók beépítését is rábízhatja kollégáinkra! Mind a munkánkra, mind az általunk forgalmazott műanyag ablakokra teljes körű garanciát vállalunk.

Műanyag ablak profilok Németországból, kimagasló hőszigetelési értékekkel

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok a legújabb technológiát képviselik, tartósak és a hőszigetelésük is kiváló. Amíg Magyarországon a legtöbb ablak 2 rétegű üvegezéssel készül és Ug=1.1 üveggel, addig az általunk forgalmazott ablakok Ug=1.0 –  Uw= 1.3  hőátbocsátási tényezővel rendelkeznek. Miért? Mert mi minden nyílászáróba Swisspacer melegperemes üveget szerelünk. A 3 rétegű üveggel ellátott ablakoknál mindenhol Ug=0.5  4/Low-e18/4/18/Low-e4 üvegezést használunk. Kivéve a KBE 70mm-es profilnál, mert ott az üvegezés csak 40 mm vastagságban lehetséges. Mit is jelent ez? Azt, hogy a hagyományos alumínium távtartós üvegezés nem megfelelő az ablakgyártás szempontjából, mégpedig azért, mert az alumínium jó hővezető képessége ellentmond annak, hogy az üvegrétegrendek között hőmegszakítást képezzen. Magyarországon, ha műanyag ablak után érdeklődnek az emberek, mindenki a kamra számokra kíváncsi. Az is fontos, ám mivel a nyílászáró kb 70-80% -át az üveg teszi ki, ezért az üvegezés még fontosabb, mint a kamrák száma!

A hőszigetelés terén létező különbség pedig jelentősen befolyásolhatja az ön fűtési költségeit. A hagyományos ablakok esetében tipikusan 35% a hőveszteség. Ekkora hőenergia távozásnál egy fűtési szezon alatt ez akár 2-300 ezer forintot is jelenthet, ha egy átlagos méretű lakást veszünk alapul. Így nagyon nem mindegy, hogy milyen hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező ablakokat építettünk be az ingatlanunkba. Mivel a műanyag ablak szigetelése a swisspacer üvegezéssel sokkal jobb, így akár egyetlen fűtési szezon alatt megtérülhet az új nyílászáró beépítése – a lakókörnyezet pedig esztétikusabbá válik. Ennek köszönhetően úgy fejleszthetjük az otthonunkat és növelhetjük az értékét, hogy valójában még jelentős összegeket is megtakarítunk ezzel.

Hívja tapasztalt szakembereinket, akik segítenek megtalálni az ön számára legideálisabb műanyag ablak márkát, típust és méretet!

Telefonszám: +36-70-505-6374, Fax: +36 27 301 403


Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!