Műanyag ablak német minőségben, verhetetlen áron

Nyílászárót választani komoly döntés, hiszen egy jó minőségű műanyag ablak a beépítése után hosszú évtizedekre szól. A Daidalos B&M Kft által kínált profilokból gyártott műanyag ablakok megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak: strapabíró alapanyagokból, minőségi vasalatokkal szerelve, kiváló hőszigetelési értékű üvegezéssel készülnek.

Kínálatunkban megtalálja a korszerű Salamander, Kömmerling, Veka ablak profilokat – mindegyik nyílászáró a legmagasabb felszereltséggel

A megfelelő minőség mellett fontos az is, hogy a kiválasztott műanyag ablak az ön és otthona igényeinek tökéletesen megfeleljen. Mindezt ráadásul pénztárcabarát áron! Tisztában vagyunk vele, hogy a nyílászárók terén jelen lévő hatalmas kínálatban nem könnyű eligazodni. Nálunk a döntés meghozatalában sincs magára hagyva, mivel tapasztalt szakembereink segítenek megtalálni az ön számára legideálisabb márkát, típust és méretet! A nyílászárók beépítését is rábízhatja kollégáinkra! Mind a munkánkra, mind az általunk forgalmazott műanyag ablakokra teljes körű garanciát vállalunk.

műanyag ablak luxus nappaliban

Műanyag ablak profilok Németországból, kimagasló hőszigetelési értékekkel

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok a legújabb technológiát képviselik, tartósak és a hőszigetelésük is kiváló. Amíg Magyarországon a legtöbb ablak 2 rétegű üvegezéssel készül és Ug=1.1 üveggel, addig az általunk forgalmazott ablakok Ug=1.0 –  Uw= 1.3  hőátbocsátási tényezővel rendelkeznek. Miért? Mert mi minden nyílászáróba Swisspacer melegperemes üveget szerelünk. A 3 rétegű üveggel ellátott ablakoknál mindenhol Ug=0.5  4/Low-e18/4/18/Low-e4 üvegezést használunk. Kivéve a KBE 70mm-es ablakprofilnál, mert ott az üvegezés csak 40 mm vastagságban lehetséges. Mit is jelent ez? Azt, hogy a hagyományos alumínium távtartós üvegezés nem megfelelő megoldás az ablakgyártás szempontjából, mégpedig azért, mert az alumínium jó hővezető képessége ellentmond annak, hogy az üvegrétegrendek között hőmegszakítást képezzen. Magyarországon, ha műanyag ablak után érdeklődnek az emberek, mindenki a kamra számokra kíváncsi. Az is fontos, ám mivel a nyílászáró kb 70-80% -át az üveg teszi ki, ezért az üvegezés még fontosabb tényező, mint a kamrák száma! Jó példa erre a Salamander Streamline 76 műanyag ablak, amely annak ellenére, hogy csak 5 légkamrás, olyan tokvastagság (beépítési mélység) jellemzi, ami más gyártók esetében jellemzően csak 6 vagy 7 légkamrás nyílászáróknál szokott előfordulni!

Évente akár 2-300 ezer Ft-ot is megtakaríthat minőségi műanyag ablakkal

A hőszigetelés terén létező különbség pedig jelentősen befolyásolhatja az ön fűtési költségeit. A hagyományos ablakok esetében tipikusan 35% a hőveszteség. Ekkora hőenergia távozásnál egy fűtési szezon alatt ez akár 2-300 ezer forintot is jelenthet, ha egy átlagos méretű lakást veszünk alapul. Így nagyon nem mindegy, hogy milyen hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező ablakokat építettünk be az ingatlanunkba. Mivel a műanyag ablak szigetelése a swisspacer üvegezéssel sokkal jobb, így akár egyetlen fűtési szezon alatt megtérülhet az új nyílászáró beépítése – a lakókörnyezet pedig esztétikusabbá válik. Tekintettel arra, hogy a jó minőségű nyílászárók beépítésével az ingatlan piaci értéke is jelentősen növekszik, így ez többszörösen megtérülő beruházás. Egy ingatlan eladásánál kötelező energetikai tanúsítványt készíttetni. Az energetikai besorolásnál az egyik jelentős tényező, hogy az ingatlan milyen nyílászárókkal rendelkezik. A minőségi műanyag ablak akár eggyel jobb energetikai besorolást is eredményezhet, amelynek köszönhetően az ingatlan könnyebben és magasabb áron értékesíthetővé válik.

Ennek köszönhetően úgy fejleszthetjük az otthonunkat és növelhetjük az értékét, hogy valójában még jelentős összegeket is megtakarítunk ezzel.

Hívja tapasztalt szakembereinket, akik segítenek megtalálni az ön számára legideálisabb műanyag ablak márkát, típust és méretet!

Telefonszám: +36-70-505-6374, Fax: +36 27 301 403

boldog család műanyag ablak előtt

A műanyag ablakról érdemes tudni, hogy stabil védelmet biztosít a zajjal szemben és az őszi, téli évszakokban kiválóan szigetel a hideg hőmérséklettel és széllel szemben. Mindezt pedig képes úgy megvalósítani, hogy korszerű, szemnek kellemes megjelenést tud kínálni.

A műanyag ablak átment jelentős változásokon az utóbbi években és a fejlesztések hatására érte el ezt a korszerű megjelenését és megbízható funkcióját. Az átalakulás a gyártmányok anyagában, méretében, szilárdságában, üvegezésében, illetve az üveglapok között található rések töltöttségében volt többek között megfigyelhető.

Ennek a fejlődésnek köszönhetően mondhatjuk, hogy a napjainkban már rendkívül népszerű műanyag ablakok számos család számára jelentenek egy megfizethető megoldást, amely nem csak magas minőséget is képvisel, de megfelel a korszerű, napjainkban elvárt építészeti trendeknek.

 


Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!