A felsőkategória csúcsa!

Mert számít a környezet! A „PROFINE” Kömmerling Greenline névvel jelölve környezetbarát ólom- és kadmiummentes műanyag ablak profilokat is kínál. Ennek egyik legkiválóbb és legnépszerűbb eleme a Kömmerling 88+ műanyag ablak.

Innováció és energiatakarékosság akár egy életen át

A 6 légkamrás, középtömítéses (vízgátas) „Profine”Kömmerling 88 Plusz műanyag nyílászáró a műanyag ablak rendszerek felső kategóriájának az élén foglal helyet.

A kiváló hő- és hangszigetelő technológia arányos, keskeny és elegáns formával párosul ebben a műanyag ablakban, melyben megvan mindaz, amit ön a nyílászárójától elvárhat – akár a legmagasabb színvonalon épített, legigényesebb házak esetében is. A minőségi alapanyagoknak, a fejlett technológiának és a gondos kivitelezésnek hála a „Profine Kömmerling 88 Plusz műanyag ablak megbízhatóságával, kitartásával és stabilitásával egy életen keresztül óvja önt és családját.

Ablakcsere, illetve nyílászáró beépítés esetén nem kell kompromisszumot kötnie. Szeretné a legjobb hőszigetelést? Hangszigetelésből akarja a legjobbat? A legmodernebb dizájnt szeretné? Nos, a Kömmerling 88+ nyílászárók ezt mind egyszerre megadják önnek!

Választható színek

Kömmerling 88+ műanyag ablak típusok és színek

Hőszigetelésben verhetetlen

Az általunk forgalmazott Kömmerling 88+ műanyag ablakot alapáron is melegperemes SWISSPACER távtartós üveggel szerelve kínáljuk, ahogy a többi profilunkat is, ez jelentősen megnöveli a nyílászárók hőszigetelő tulajdonságait.

Kinek ajánljuk a Kömmerling 88+ műanyag ablak választását?

Önnek is, ha csúcsminőségű, felső kategóriás műanyag ablakot szeretne passzív vagy aktívházba, illetve elegáns, exkluzív családi házba. Mindezt alacsony árak és kiemelkedően magas felszereltség mellett! A részletek egyeztetésével kapcsolatban, és felmerülő kérdéseivel hívja bizalommal kollégáinkat a +36-27 301-403-as irodai telefonszámon.

Műszaki információk

ParaméterekKömmerling 88 Plusz
RendszerPVC acélbetéttel
Beépítési mélység88 mm
Kamrák száma6 kamrás
DesignEgyenes
Profil típusMD Középtömítéses
Hőszigetelés a referencia ablakProfil Uf =0,9
Uw =0.72 W/nm K-Ug= 0,5 SWISSPACER Meleg peremes üveggel.
Hangszigetelés31- Akár 49 dB-ig
ÜvegezésUg=0.5 SWISSPACER (EN 674) 4/18/4/18/4
Spacer üvegSWISSPACER Melegperem
GumiHegesztett – fekete, szürke
Betörés-biztonságajánlott osztályú RC 2 (WK2)
AlkalmazásAblakok,bukó-toló erkély, erkélyajtók, emelő-toló és bejárati ajtók
SzínFehér, egyoldalán fóliázott,illetve mindkét oldalán fóliázott, külső aluclipsz
VasalatWinkhaus activPilot 3 kiemelés gátlóval és résszellőzővel ellátva

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!