Nyisson teret a világra!

A tolóajtó rendszerek egyre népszerűbbek a modern kortárs építészetben. Elsősorban a praktikussága vonzó mivel nyitott állapotban nem vesz el a térből,és a külső-belső teret összekapcsolja. Valamint az esztétikuma és a kinézete miatt közkedvelt.

Toló ajtó rendszer luxuslakásban, rózsaszín kanapé mögött, medencés fákkal teli udvarra nézve
Emelő toló teraszajtó rendszer.

Milyen tolóajtó rendszerek közül választhat?

Az alumínium emelő-toló HS portál valamint a harmónika rendszerekkel extrém nagy méretű nyílászárók gyártása is lehetséges. A nagyméretű szerkezetek ellenére a stabilitása sem gyengül. A másik nagy előnyük, hogy a küszöb besüllyeszthető. Ennél fogva akadálymentes közlekedést biztosít a belső térből a teraszunkra ezáltal megnöveljük az épület belső terét. Több toló ajtó rendszert forgalmazunk, mindegyik bizonyos előnyökkel és speciális paraméterekkel bír.

A nagyméretű üvegfelülettel nyílászáróink meghatározó stílust képviselnek otthonának. A különleges hőszigetelt üvegezésnek köszönhetően rendkívül jó a hőszigetelési értéket képvisel.

Kisebb méretben 6000x2400mm mérethatárig lehet műanyag emelő toló szerkezet. A nagyobb méretekeknél alumínium profilból gyártjuk,ami akár 10-13 méter széles. Természetesen a nyílászáró gyártásban az alumínium ablak profil a prémium kategória csúcsa. Ezeket a nagyméretű ablakokat minden esetben célészerű árnyékolni. A legpraktikusabb megoldás az alumínium zsaluzia, mivel ezt az árnyékolás technikát alkalmazzuk a nagyméretű üvegfelületekhez.Az emelő toló rendszereket nagyobb családi házak teraszaihoz ajánljuk.

A toló-bukó tolóajtó szerkezet méretében is és szerkezeti felépítésében is más mint az emelő-toló teraszajtó. A mozgatható szárnyat buktathatja is ami nagyon praktikus. A vasalatrendszere a fix szárnyra van rögzítve,becsukott állapotban síkban záródik a fixrésszel. Hátránya hogy nem túl nagy méretben lehet gyártani, maximum 3000x2400mm a határ. Nyitott állapotban tokküszöbös szerkezet,tehát nem biztosít akadálymentes közlekedést. Ezt a tolóajtó rendszert erkélyekhez,kissebb családi házak teraszához ajánljuk.

Összecsukható tolóajtó rendszerek a legideálisabb ott ahol a legnagyobb átjárhatóságra van szükség. Ezt a szerkezetett csak alumíniumból gyártjuk,mivel az egyik legfontosabb korlátozás a szárnyak súlya. A szárnyak maximális súlya 150kg-ra van korlátozva,ezért a műanyag profil kizárt mivel a benne lévő acélmerevítés és az üveg meghaladja ezt a súlyt. Az alumínium összecsukható ajtó nagyon egyszerű, és könnyen kezelhető. A szerkezetnek a legnagyobb előnye,az összes szárny összecsukásának a lehetősége. Az összecsukható ajtókat köznyelven (harmónikaajtókat) általában télikertek, szállodák, éttermekjez ajánljuk. Ezeken a helyeken a hasznos terület megnő, és fokozódik a kényelem.

Összecsukható teraszajtó (Harmónika ajtó)

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!