Eljött az ablakcsere ideje? Csúcsminőségű komplex nyílászáró rendszereket alakítana ki?

Mindkét esetben jó választás a prémium minőségű Veka Softline 82 MD Plus műanyag ablak és ennek okáért kimagasló hőszigetelési értékeivel méltán a jövő passzívházainak nyílászáró szerkezete.

Háromszoros körbefutó EPDM tömítéseivel nem csupán kimagasló hanggátlást és hőszigetelést biztosít, hanem maximálisan időjárásálló is, így ez az ablak akár 20 év múlva is ugyanúgy működik, mint a vásárlás napján. Ha alacsonyabb fűtési költségeket, nyugodt, csendes atmoszférát és időtálló minőséget keres, akkor a Veka Softline 82 MD Plus műanyag ablakban nem fog csalódni!

Ráadásul ez a műanyag ablak a klasszikus dizájnjának és végtelen konfigurációs lehetőségeinek hála komplett, prémium kategóriás nyílászáró rendszerek kialakítására is alkalmas. Ez a profil a piacon a legátfogóbb megoldásokat nyújtja: ablak, erkélyajtó, emelőtoló, bukótoló, valamint bejárati ajtó gyártására is ideális.

Az alacsony energiaigényű házakba, valamint a passzívházakba jellemzően nagy üvegfelületeket építenek, így a természetes fényenergia is hozzájárul a fűtési költségek csökkentéséhez. A Veka Softline 82 MD Plus műanyag ablak szerkezet a stabil zártszelvényes acélmerevítésnek köszönhetően lehetővé teszi, hogy ön nagy üvegfelületekkel tervezhessen. Az alap üvegezése 3 rétegű 4/18Low-e/4/18Low-e/4=Ug 0.5 és ez az érték kimagasló hőmegtartási értéket képvisel.

A 7 légkamrás Veka Softline 82 MD műanyag ablak profillal lehetővé válik a hőhidak megszüntetése. E nyílászáró esetében a kifinomult hő és hangszigetelő technológia 82 mm-es beépítési mélységgel és modern, keskeny ablak profillal társul. A Veka Softline 82 MD innovatív és minősített Rall-A kategóriás, középtömítéses magas vízgátas ablakrendszer.


Veka Softline 82 MD Plus műanyag ablak szerkezete közelről és leírás, "Innovatív Rendszer– Rall–Osztály A!" felirat

A Veka Softline 82 MD Plus műanyag ablak műszaki paraméterei és fontos információk

RendszerPVC acélbetéttel
Beépítési mélység82 mm
Kamrák száma7
DesignEgyenes
Profil típusMD középső tömítés
Hőszigetelés a referencia ablakProfil Uf = 0,9 W /m2 K Szerkezet Uw=0,79m2 K, Ug=0,5 üveggel.
Ug = 0,5 W / m2K, lehetőség 1,0-0,6 W / m2K
HangszigetelésAkár 44 dB
Üvegezés 24 mm – 52 mm-ig.
három rétegű : = Ug= 0,5 EN 673
Spacer üvegHorganyzott acél vagy polimer TGI
GumiHegesztett – fekete, szürke, illetve karamell
Betörés-biztonságajánlott osztályú RC 2 (WK2)
AlkalmazásAz ablakok, emelő-toló, bukó-toló, erkélyajtók és bejárati ajtók
SzínFehér, egyoldalán fóliázott, illetve mindkét oldalán fóliázott, festett

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!