Tekintettel arra, hogy a nyílászárók otthonunk, ingatlanunk kiemelt és nélkülözhetetlen elemeit képezik, nagyon fontos, hogy megfelelően válasszunk az elérhető termékek palettájáról. A tökéletes választáson túl természetesen létezik még pár szempont, amikre ügyelni szükséges, ha jó döntést szeretnénk meghozni.

Ebben az írásban arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mik azok a lényeges dolgok, amiket érdemes szem előtt tartani a műanyag ablakok körül annak érdekében, hogy a kiválasztott termékek ne okozzanak csalódást számunkra rövid vagy hosszútávon.

Sokan azt hiszik, magukra vannak hagyva

Nagyon fontos, hogy ne akarjunk mindent magunknak intézni, ha műanyag ablakokról van szó. Az internet korában nagyon gyakori, hogy valaki a nulláról induló ismeretekkel szeretne egy „gyorstalpaló” birtokában, különböző honlapokról szerzett ismeretekkel szakértővé válni. Higgyük el, hogy a tapasztalat rengeteget számít, hiszen egy műanyag ablak esetében nem csupán a méret és szín az eldöntendő kérdés.

A műanyag ablak kamráinak száma, beépítési mélysége, hőátbocsátási jellemzői mind kiemelten lényeges szempontok – hogy csak néhányat említsünk a sok közül. Ezek olyan kategóriák, amiket előzetes és átfogó ismeretek hiányában meglehetősen nehéz átlátni. Hiszen nem elegendő mindössze pár cikk alapján tájékozódni a sokszínű építőipari világ ezen területén.

A műanyag ablakok kiválasztásában emiatt is javasoljuk, hogy forduljon megbízható és tapasztalt szakemberekhez. Kollégáink természetesen folyamatosan rendelkezésére állnak abban, hogy segítségükkel kiválasszák, megrendeljék és beépítsék a leendő nyílászárókat. Üzletünkben a hosszú évek alatt összegyűlt gyakorlati tapasztalatok a folyamatosan fejlődő innovációk ismeretével ötvöződnek, ami alapján biztos garanciát nyújtunk minden ügyfelünk számára.

műanyag ablak

Íme, néhány visszajelzés, melyet vásárlóinktól kaptunk:

„Gyorsak, pontosak, a szaktanácsadás átfogó és meggyőző, korrekt áron dolgoznak. A beépítők precízek és ami nagyon fontos, rendet hagynak maguk után, ajánlom Őket.” (Maurer Tibor)

„Már két felújításnál is a Daidalos-tól rendeltünk ablakokat, ajtókat. Gyors felmérés után precíz árajánlatot kaptunk, mindkét esetben pontosan tartották a szállítási határidőt és a beszerelés is profi és gördülékeny volt. Az ablakok, ajtók jó minőségűek és szépek is. Mindenképpen ajánlom a céget, ha valaki jó minőségű nyílászárókra vágyik jó áron egy profi csapattól!” (Riz Péter)

„Korrekt, profi cég, minőségi munkát végeztek. Ár-érték arányban kiváló. Ajánlom mindenkinek.” (Sass Katalin)

műanyag ablak

A műanyag ablak karbantartást sem szabad elhanyagolni

Ha túl vagyunk a műanyag ablak kiválasztásán és beépítésén, nagyon fontos, hogy igyekezzünk a megfelelő állag megóvásán. Nyílászárónk hosszú életének garanciáját jelenti, ha kellő alapossággal gondozzuk és rendszeresen takarítjuk.

Természetesen fontos leszögeznünk, hogy a műanyag ablak nagy előnye, hogy nem igényel speciális „utógondozást” (a fa nyílászárókkal ellentétben). Azonban így is érdemes rendszeresen gondot fordítani arra, hogy a szennyeződéseket eltávolítsuk, és a külső hatások okozta károkat (például porosodást) eltávolítsuk vagy helyreállítsuk.


2023.10.27. | Blog

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!