Önnek is szerepel az új bejárati ajtó vásárlása a rövidtávú célkitűzései között? Amennyiben igen a válasz, hadd segítsünk ebben a kérdésben, mivel tisztában vagyunk vele mennyi különböző típus van a piacon, ami miatt nehéz lehet kiválasztani a megfelelőt.

Minden otthon esetében fontos arra figyelni, hogy milyen első benyomást tud kelteni és végül is a bejárati ajtó az egyik első dolog, amit az emberek meglátnak. A rossz választás tönkre teheti az otthon vonzerejét, vagy akár egy kellemetlen összeggel is csökkentheti az otthona eladási árát. Szerencsére azért vagyunk itt, hogy segítsünk megalapozott döntést hozni a megfelelő gyártmány vásárlásához szükséges gyors útmutatónkkal.

 

Mire érdemes kiemelten figyelni egy bejárati ajtó kiválasztása során?

 

  • Adjon értéket otthonának
  • Kiváló minőségű zárral legyen felszerelve
  • Legyen könnyen tisztítható
  • Megfelelő méretű legyen a tökéletes illeszkedés érdekében
  • Csökkentse a külső zajt
  • Feleljen meg az ipari szabványoknak
  • Tartsa távol a huzatot
  • Rendelkezzen magas energiahatékonysággal

 

Természetesen az esztétika sokat számít és egyáltalán nem lényegtelen, hogy milyen megjelenést kölcsönöz az otthonának. Azonban a vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy a fenti szempontok ki vannak jelölve a listán. Ha ezek közül valamelyik vagy akár több is hiányzik, akkor később megbánhatja a döntését.

 

Milyen típusú bejárati ajtót válasszon?

Műanyag

A kedvező árú és alacsony karbantartási igényű műanyag bejárati ajtók nagyszerűek szinte minden szempontból. A műanyag napjainkban rendkívül népszerű anyag, különösen a modern otthonokban, mivel képes utánozni a drága anyagokat, például a fát. Korábban olcsók voltak és gyengécske hírnévvel rendelkeztek, de az új gyártási technikáknak köszönhetően ez már megváltozott.

műanyag bejárati ajtó

A műanyag bejárati ajtók időjárásálló és szigetelő anyagokból készülnek az energiatakarékosság érdekében. Ha egy nagy értékű gyártmányt keres, amely továbbra is magas színvonalú, akkor ez egy ideális választás.

 

Alumínium

Nem is olyan régen volt az, hogy az alumínium bejárati ajtókat hidegnek és sterilnek tekintették, illetve design szempontjából sem megnyerőnek. A mai gyártmányok azonban számos különböző megjelenéssel készülnek anélkül, hogy feláldoznák a hihetetlenül erős konstrukciót.

alumínium bejárati ajtó

Az alumínium bejárati ajtó soha nem rozsdásodik, és kiválóan alkalmas nagy ablakok és üvegfelületek alátámasztására. A modern gyártási technikáknak köszönhetően számos színben és kivitelben kapható. Még az is megoldható, hogy ne tűnjön fémesnek, ha valaki ezt így preferálja. Hőszigetelés szempontjából is rendkívül kedvező és nagyon kevés karbantartást igényel. Ha modern épületben él, akkor az alumínium nagyon jó választás bejárati ajtónak.

 

Exkluzív

Ez a lehetőség ideális azoknak, akik a modern otthonukban szeretnének egy kiemelten esztétikus, luxus és exkluzív bejárati ajtót, amely rendelkezik egy fedett szárny kialakítással. Bár ez az opció értelemszerűen egy magasabb árkategóriába esik, ha valaki emellett dönt, nagymértékben megtudja növelni az otthonának az értékét. Ennek pedig nem csak a luxus megjelenés az oka, hanem a kimagasló szigetelő képesség és a magas színvonalat képviselő biztonsági rendszer is.

exkluzív bejárati ajtó


2021.11.14. | Blog

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!