Tudástár 4 – Műszaki információk, tudjon meg többet az ablak-ajtó műszaki tartalmáról.

Fontos tudástár 4 információk:

Beépítési mélység: A beépítési mélység a tok vastagságát, vagyis a keresztmetszetét jelenti.

Hibás működtetés gátló: Megakadályozza, hogy az ablak kilincset rossz pozícióban rossz irányba elforgassuk.

Fényes időtálló felület: A PVC ablakok felülete nagyon jól tisztítható, és nagyon nagy előnyük, hogy sosem színeződnek el (kiváltképp igaz ez a Salamander termékekre, ilyen az általunk forgalmazott Streamline 76, valamint a Bluevolution 82 MD is). Egy UV stabil adaléknak köszönhetően maradnak ugyanolyan hófehérek, mint amilyenek a beépítés idején voltak.

A biztonsági vasalatrendszer, fontos tudástár 4 részelem

Az ablakok az évek és évtizedek során nagyon nagy igénybevételnek vannak kitéve. Több ezerszer kinyitjuk és becsukjuk őket, és a forróságban, hidegben, viharok idején is helyt kell állniuk. Ezek mind olyan tényezők, amelyek nagy igénybevételnek teszik ki az ablak vasalatot. A Maco Multi-Matic biztonsági vasalattal az ablak évek, sőt évtizedek elmúltával is ugyanolyan biztonságosan működik majd, mint a legelső napon.

A Maco Multi-Matic cég már 150 éve vezető szerepet tölt be világszerte az ablak, illetve ajtó vasalatok gyártásában. Az európai ablakvasalat gyártók közül egyedüliként fedi le termékskálája a bukó-nyíló, nyíló, távnyitós és toló ablak gyártásához szükséges vasalatokat, valamint ezek vezérlő és felügyeleti rendszereit az ablakokhoz, valamint balkon ajtókhoz.

Üvegezés – Ingyenes ajándék cégünktől önnek is!

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok minden típusába alapáron 1.0W/m2 K értékű argon gázas Swisspacer melegperemes üvegezést kínálunk önnek, így plusz költségek nélkül is kiváló hőszigetelésű ablakra, és ezzel nagymértékben csökkenő fűtési költségekre tehet szert.

Hőszigetelő üvegszerkezet

Leírás: A hőszigetelő üvegszerkezet két üveglapból áll, ez egyaránt megfelel a funkcionális és mechanikus elvárásoknak. Egy páramentesítő anyaggal feltöltött távtartóléc van a két üveglap között, az üveglapok széle és a keret tömítése pedig kétkomponensű tömítőanyagból áll. Az üveglapok között így egy hermetikusan lezárt tér van, amely fontos szerepet tölt be a hőszigetelésben.

Felhasználás: Ahol jelentős szempont a magas fényáteresztés, ott hőszigetelő üvegre van szükség. Az ablakok mellett számos más felhasználási területen is fontos ez, például üvegházak esetében.


2019.08.07. | Tudástár

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!