A jelenleg elérhető műanyag ablak kínálat egy jóval magasabb szintre került a korábbi évtizedek választékához képest. Jelentősen megnőtt az igény a műanyag nyílászárókra, amelynek hátterében funkcionális, esztétikai és anyagi okok is egyaránt vannak.

Ezzel együtt a műanyag ablakok minősége és változatossága is nagymértékben fejlődött, ezért gyakori jelenség, hogy prémium, illetve luxus házak esetében is erre kerül a választás. A modern, letisztult megjelenés, a sokrétű gyakorlati előny (például hő és hangszigetelés), valamint a kompakt összetétel mind vonzóvá teszi ezeket a termékeket. Maga a műanyag ablak beszerzése viszonylag gyors és könnyű folyamat, üzletünkben bő készleten találhat számunkra megfelelő nyílászárókat.

műanyag ablak, tv

A műanyag ablak mérete

A pontos méreteknek nagyon nagy figyelmet kell szentelni. Ha ez stimmel, akkor elsőre talán sokaknak a beszerelés is könnyűnek tűnhet, hiszen általában késztermékről van szó. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a szakemberi segítség mindenképpen javasolt, mert a beszerelésnek megbízhatónak kell lenni, illetve sok olyan részlete van a folyamatnak, amely meghatározza a műanyag ablakunk helyes működését és szavatosságát.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy tapasztalt szaktudásukkal gyorsan és precízen lemérjék a helyszínre érkező műanyag ablakok és helyük pontos méreteit. A paraméterek ismeretében cégünk rengeteg lehetőséget kínál, így a megrendelésben is vásárlóink segítségére vagyunk.

A megrendelt termékek beépítésére szintén készen állnak megbízható és sokéves tapasztalattal bíró munkatársaink. Egy átlagos ingatlan esetében a műanyag ablakok beépítése darabonként mindössze 1-1.5 órát vesz igénybe. Így a legtöbb esetben (pl. 5-6 ablakkal) szakembereink akár egyetlen nap alatt végezni tudnak a feladattal.

A cégünk által forgalmazott ablakokra 5 éves garanciát vállalunk, az ablak beépítésre pedig 1 év garanciát nyújtunk rendeltetésszerű használat mellé kötött feltétellel.

műanyag-ablak-nappali

A kisbetűs részletekre is érdemes odafigyelni

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a termékekre vonatkozó árak mit tartalmaznak pontosan – éppen ezért ezekről megrendelőinket minden esetben tájékoztatjuk. Általánosságban elmondható, hogy az áraknak része a következő elemek listája: a tok, a keret, az üveg, a vasalatok, valamint a kilincsek. Továbbá összegyűjtöttük azokat a részleteket, amiket a műanyag ablak ára alap esetben nem tartalmaz: a reluxa, a redőny és a rovarháló, redőny előkészítése, ablakpárkányok és takaró lécek, egyéb műanyag kiegészítők és szerelési segédanyagok.

Ezek beszerzésében szakembereink természetesen szintén rendelkezésükre állnak, de a pontos és aktuális árakért érdeklődjenek nálunk, hogy személyre szabott és legkedvezőbb díjakat tartalmazó ajánlatot állíthassuk össze Önöknek.


2023.03.20. | Blog

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!