Nézzük meg közelebbről is, minek köszönheti egyre jobban népszerűségét az alumínium ablak. A válasz nagyon egyszerű, ha szeretnéd megtudni kérlek olvasd el az erről szóló cikkemet.

Megmutatom mi a 3 fő érv az alumínium ablak mellett.

Ablak beépítés kapcsán legyen szó akár új ház építéséről akár régi ház felújításáról, a többségnek még mindig a fa és a műanyag ablak jut csak eszébe mint nyílászáró.

Holott vannak más opciók is, amelyek egyes esetekben sokkal előnyösebbek lehetnek, ilyen például az alumínium ablak.

Hőszigetelés:

Az alumínium nyílászáró ma már nem ugyan az mint régen. Mivel az alumínium önmagában nagyon jól vezeti a hőt ezért sokan kételkedve fogadják hogy mitől lesz belőle korunk legjobb nyílászáró rendszere. A válasz egyszerű.

Hőhíd megszakító profil
TOP profil ETC Intelligence®

Ennek a profilnak a célja a hőhíd megszakítás, melynek 3 fő összetevője van amitől az alumínium nyílászáró hőszigetelése messzemenően a legjobb.

  1. Hőtükör
  2. Hőhidak felosztása
  3. Hőveszteség minimalizálása

Stabilitás:

Ha stabil működésű ablakot-ajtót-vagy teraszajtót szeretnénk akkor a legideálisabb anyag választás a nyílászáró készítésére az alumínium. Mivel nagyon erős és könnyű anyag, valamint az időjárás viszontagságainak nagyon jól ellen áll a rendkívül minimális hőtágulásának köszönhetően.Hazánk időjárása mediterrán jellegű télen -20 fok, és a nyári +35 fok között akár 50-60 fok különbség van. Ezért nagyon fontos hogy a otthonunkba beépített nyílászáró tökéletesen funkcionáljon hosszú évekig.

Design:

Térnövelés
Külső és belső tér összekapcsolása

Az otthon építésekor ma már egyre inkább jellemzőek a nagyméretű nyílászárók. Hatalmas üvegfelületeivel meghatározó stílust képviselnek, és a jó hőszigetelt üvegezésnek köszönhetően kimagasló hőszigetelési értéket képviselnek. Az alumínium ablak ma már belsőépítészeti elemként is helyt áll, mivel a felületkezelése a porszórásos technológiának köszönhetően kimagaslóan szép felületetet biztosít, és a Ral színskála alapján bármilyen szín árnyalatban legyárthatóak a nyílászárók. A szép otthon kialakításában egyre nagyobb figyelmet fordítanak az ablak dezingre. A Daidalos Kft nagy figyelmet fordít arra hogy az általa forgalomba kerülő alumínium ablak alap esetben is rejtett vasalattal szerelve kerüljön a vásárlók otthonába.

Alumínium ablak rejtett bukó-nyíló vasalattal
Alumínium ablak-rejtett bukó-nyíló vasalattal szerelve.


2020.08.14. | Blog

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!