A nyílászárók otthonunkban egyfajta „kaput” képeznek, ezért kiemelten fontos, hogy jó minőségben és biztonságosan működjenek – hiszen így védenek meg bennünket a negatív külső hatásoktól, hidegtől-melegtől és zajoktól egyaránt. Ahhoz, hogy az évek, évtizedek során se hagyjanak bennünket cserben, érdemes kiváló minőségű termékeket (legyen szó akár fa, akár műanyag ablakokról, ajtókról) választanunk.

Továbbá van még néhány olyan szempont, amiknek figyelembe vételével sokat tehetünk a megfelelő állapotmegóvás érdekében. Ezúttal a műanyag ablak életének meghosszabbításához adunk néhány tippet.

műanyag ablak

Már a műanyag ablak beépítésének a pillanatában is számít, mit teszünk

Sokan azt gondolhatják, hogy az állapotmegóvás azután kezdődik, hogy a műanyag ablak beépítésre kerül. Márpedig nagyon fontos az is, hogyan történik maga a behelyezése. Annak érdekében, hogy a nyílászáróink hosszú életet nyerjenek, a „nulladik” pontnál is fontos figyelmesen eljárnunk. Ennek érdekében javasoljuk, hogy csak és kizárólag olyan üzletben vásároljon termékeket, amelyek megbízható kínálatot nyújtanak.

Cégünk ehhez feltétlen szakértelmet nyújt: termékpalettánk úgy van összeállítva, hogy a megrendelők minden kategóriában a legjobb ár-érték arány alapján választhatnak, mert mindig arra törekszünk, hogy mindenki elérhető áron tudja a régi nyílászárókat lecserélni, vagy új műanyag ablakait beszerezni.

Természetesen a munkáinkra és az általunk forgalmazott termékekre teljes körű garanciát vállalunk. Éppen ezért a nálunk vásárolt és általunk beépített nyílászárók teljesen kielégítik ügyfeleink igényeit, több éves szakmai múlttal rendelkezünk. Számunkra fontos, hogy műszaki és esztétikai, hő- és hangszigetelési szempontokból is igazodjunk az ügyfelek elvárásaihoz. Amennyiben műanyag ablak beépítéséhez van szüksége segítségre, keressen minket bizalommal!

műanyag ablak

A műanyag ablak takarítása nem csak az esztétika miatt fontos

A karbantartás fontos eleme a rendszeres takarítás. A műanyag ablak esetében nincs nehéz dolgunk, hiszen nem igényel speciális tisztítószert vagy súrolóanyagot (és a fával ellentétben újra festés sem szükséges). A lerakódott szennyeződés hosszútávon elszíneződést okozhat, illetve a por a szigetelés minőségét is ronthatja, ha a résekbe jut. Ezért nagyon fontos, hogy műanyag ablakaink megfelelő takarítása rendszeresen megtörténjen.

Arra érdemes ügyelnünk, hogy a makacsabb szennyeződések esetén végrehajtott súrolás közben se sértsük meg a nyílászárók felső rétegeit. Továbbá saját testi épségünk érdekében is használjunk stabil eszközöket, amikkel a magasabbra eső részeket is elérjük (billegő létrára vagy keskeny ablakpárkányra soha ne álljon takarítás közben!).

A fentiek figyelembe vételével szinte biztosak lehetünk benne, hogy nyílászáróink hosszú ideig fogják szolgálni otthonunk biztonságát és jólétét. Ügyeljünk tehát a megfelelő minőség kiválasztására, a precíz beépítésre és a karbantartás részeként a rendszeres tisztításra. Cégünk az első kettőben bármikor rendelkezésére áll, a takarításhoz pedig mindössze szorgalomra és jó takarító eszközökre lesz szüksége.


2023.09.29. | Blog

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!