Az emberek általában alaposan megfontolják, hogy milyen típusú nyílászárót válasszanak, hiszen tisztában vannak vele, a döntés hosszú távú lesz. A kérdés jelentősége miatt fontos világosan látni annak a terméknek az előnyeit, amelyet választunk és most a műanyag ablak lesz az előtérbe helyezve.

Német minőség

A német színvonalat képviselő műanyag ablak gyártmányok, amelyeket a vállalkozásunk forgalmaz, betöltik azokat a minőségi feltételeket, amelyeket az emberek elvárnak egy prémium nyílászárótól:

– tartós, időtálló alapanyagokból készülnek

– megfelelő minőségű vasalatokkal vannak ellátva

– 2, illetve 3 rétegű minőségi üvegezéssel készülnek, amely hatására nagyszerű a hőszigetelési értékűk

Korszerű megjelenés

Természetesen akkor érdemes a magas minőségről beszélni, ha mellette a gyártmány esztétikailag is kiválóan beleillik az otthon arculatába. A nálunk található korszerű műanyag ablakok design szempontjából is megfelelnek az emberek igényeinek és kiváló harmóniát teremtenek a modern otthonok megjelenésében.

műanyag ablak és gyerekek

Új technológia a műanyag ablak gyártásában

A nálunk található műanyag ablak a legkorszerűbb technológia alapján készül és eltér az itthon gyártott nyílászárók jelentős részétől, amelyeket számos esetben Ug=1.1 üveggel látnak el. Az Uw= 1.3 hőátbocsátási paraméter az általunk felhasznált Swisspacer melegperemes üvegnek köszönhető.

Itthon a kamra számok után érdeklődnek sokan mielőtt műanyag ablakot vásárolnának és bár ez sem elhanyagolandó tényező, ennél lényegesebb szempontot kell jelentenie az üvegezésnek, hiszen ez képezi a nyílászáró nagyrészét.

A műanyag nyílászáró egy igazán előnyös beruházás

A magas szintet képviselő hőszigetelés pedig igazán előnyös tényező, hiszen képes jelentősen faragni a fűtési költségekből, illetve nyáron a villanyszámlából, ha valaki rendelkezik klímával. A klasszikus ablakok esetében viszonylag magas a hőveszteség és egy közepes méretű lakásnál már jelentős plusz költséget jelent egy évben. Ezért nem jelentéktelen a hőszigetelési érték és egy Swisspacer üveggel ellátott műanyag nyílászáró képes annyit megspórolni egy fűtési szezon alatt, hogy hamar megtérülhet a nyílászárók betelepítésének a költsége.

A megfelelő minőségű nyílászárók fontos részét képezik egy ingatlan piaci értékének és fontos elemei az energetikai besorolásnak is, így az általunk kínált német minőségű műanyag ablakba való beruházás többszörös megtérülést eredményezhet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Az oldalunkon további információkat találhatnak az általunk kínált műanyag nyílászárók felépítéséről, illetve technikai adatairól és kollegáink nem csak a megfelelő termékek kiválasztásában segítenek, hanem szükség esetén a beszerelésben is.


2021.07.16. | Blog

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!