Egy építkezés során rengeteg apró és nagy dolog, teendő, feladat adódik, amik kiváló szakértelmet kívánnak. Nincs ez másképpen a nyílászárók esetében sem, ezért fontos, hogy olyan szakemberek segítségét vegyük igénybe, akik sokéves tapasztalatukkal és professzionális szaktudásukkal tudnak nekünk magas minőséget garantálni munkájuk mellé.

Annak érdekében, hogy már a tervezés és termék rendelés során se kövessünk el nagy – és sok esetben költséges vagy akár visszafordíthatatlan – hibákat, fontos, hogy magunk is tisztában legyünk néhány „aranyszabállyal”, amik közül néhányat felsorolunk a műanyag ablakokhoz kapcsolódóan.

műanyag ablak, lány

Végtelen műanyag ablak kínálat, egyedi megoldások

A műanyag nyílászáró kínálata napjainkra óriásira nőtt, ezért természetes, ha elveszettnek érzi magát a piacot látva. Javasoljuk tehát, hogy már a kiválasztás során forduljon hozzánk bizalommal. A pontos méretek alapján szakembereink garantáltan megtalálják az Ön igényeihez szabott legjobb termékeket.

Ahhoz, hogy jobban átláthassa a műanyag ablak kínálatot, ismerjen meg néhány paramétert.

  1. A szigetelés alapja a levegő, ami miatt úgynevezett légkamrákat alakítanak ki az ablakok profiljain belül. A hőszigetelés értékét főként a beépítési mélység határozza meg. Bár sokan azt hiszik, hogy a légkamrák számával arányosan növekszik a szigetelőképesség is, ez csak abban az esetben mondható el, ha a kamrák száma arányos a beépített mélységgel is.
  2. Az árak felől mindig érdeklődjön pontosan és részletesen! Ugyanis fontos tisztában lenni azzal, hogy mit tartalmaznak az árajánlatok. A legtöbb ár tartalmazza: a tok, keret, üveg, vasalatok és kilincsek árát. Azonban leggyakrabban nem foglalja magába a következőket: reluxa, redőny, rovarháló, ablakpárkány, takarólécek, szerelési segédanyagok.

műanyag ablak, fürdő

Átgondolt tervezés után alapos kivitelezés

A műanyag ablakok megrendelése előtt fontos tisztában lennünk azzal, hogy milyen folyamatok előzik meg a beépítési munkát. Bár minden helyzet más és más a terepviszonyoktól függően, elsőként azt szoktuk javasolni, hogy nagy kosszal, esetleges hulladékokkal, bontásokkal járó feladatokat végezzék el (ilyenek a betonozás, falazás, stb.). Ezt követően megkezdődhet az installáció és minden műanyag ablak elfoglalhatja a helyét. Végül megtörténhet a külső megjelenéshez tartozó utolsó fázis, amilyen a vakolás, glettelés és festés, valamint a burkolatok (csempe, padlólap, stb.) lerakása is.

Amennyiben téglából vagy ytongból készült ingatlanja, az ablakcsere bontási feladatokat igényelhet, amik során a falszerkezet megsérülhet. Emiatt a nyílászárók beépítése után előfordulhat, hogy kőműves munkákra vagy utánfestésre lesz szükség. Jó hír azonban, hogy cégünk szakemberei gyorsan dolgoznak, és a legtöbb esetben akár egyetlen nap is elegendő lehet a műanyag ablakok beépítéséhez.

Ha a fent leírtak után is kérdése akadna a műanyag nyílászárókat illetően, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készséggel állunk rendelkezésére telefonon vagy akár személyesen is.


2023.01.12. | Blog

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!

Kérjen árajánlatot nyílászárókra ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen!